Obstawiam Brazylia : Francja i Chorwacja: Anglia pólfinały i finał Brazylia :Anglia. Wygrana 2:0 Brazylijczyków.
Szukaj
Obstawiam Brazylia : Francja i Chorwacja: Anglia pólfinały i finał Brazylia :Anglia. Wygrana 2:0 Brazylijczyków.
Kiedyś @Archibald6803 urządził fajny wątek odnośnie Mundialu albo Euro. Wyniki żeśmy obstawiali. Za wynik było kilka pkt. Za zwycięzcę lub remis - 1pkt.
Btw Chorwacja nie da raczej szans Anglii.
Japonia - pilkarska inteligencja na najwyższym poziomie!!!
Ps Jak na dłoni widać, że to gra zespołowa.
Szkoda, że się im nie udało, ale wygrał lepszy (zespół). Eleganckie, b. sportowe spotkanie. Zabrakło konsekwencji i koncentracji (do końca), ale było widać pomysł i wolę walki.
Hitchcock by tego nie wymysłił..Dla mnie najlepsze spotkanie tego mundialu..Walczyć trzeba do końca![]()
Tak jest. Niestety, u mnie niechec do Japonczykow po meczu z Polska byla bardzo silna.
Wygrali lepsi zawodnicy z lepszymi warunkami. Lepszy zespół niestety przegrał.
Japończycy momentami zagrali bezmyślnie. Na wysokich Belgów wysokie piłki. Ostatnia bramka to kwintesecja takich kretyńskich pomysłów.
Pierwsza bramka dla Belgii stracona po bezmyślnym zachowaniu japońskiego bramkarza.
Zespołowość, kreatywność... Japończycy mogliby Hiszpanom wykłady dawać.
Jak się im wzmocni liga i będzie kasa to bracia japończycy zmienią też kolor skóry i zacznie reprezentacja grać jeszcze lepiej od belgii![]()
Moje typy 2:1 dla Szwajcarów i Anglia wygrywa z Kolumbią po serii karnych![]()
Karne prędzej w pierwszym coś czuję, a Anglia mam nadzieję że pokaże dobrą skuteczną piłkę.
Skontaktuj się z nami