Nie zapominajmy, że wersję abonamentową można mieć zainstalowaną na dwóch kompach. Jedynie nie mogą pracować równocześnie. Czyli LR+PSx2=50 zł miesięcznie. Ja po trzech latach uważam że warto...
Szukaj
Nie zapominajmy, że wersję abonamentową można mieć zainstalowaną na dwóch kompach. Jedynie nie mogą pracować równocześnie. Czyli LR+PSx2=50 zł miesięcznie. Ja po trzech latach uważam że warto...
No ja też się przesiadam, tym bardziej, że nie mam okazji przetestować tego nowego wynalazku, bo jak zainstaluję triala Classic to mi zeżre instalkę 6.13 na kompie. Kota w worku nie kupuję, zwłaszcza po tylu latach obiecanek, że nowa wersja będzie szybsza. Baj baj Adobe.
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Wersja pudełkowa Lr może być zainstalowana na dwóch urządzeniach, nie wiem jak z Ps w wersji box.
Ja się przesiadam w takim sensie że z boxowego PS i Lr na abonamentowe.
;]
Motyla noga adobe !
U mnie aktualizacja Lr 6.12 spowodowało że zainstalowało mi CC z zaproszeniem do triala, dobrze że zostawiłem poprzednią wersje na dysku, nie mam jak uaktualnić do wersji 6.13
"Jedynie"... Jest całkowicie na odwrót! To rozwiązanie jest korzystne finansowo wyłącznie[1] dla użytkowników zarówno Lr i Photoshopa i to tylko takich, którzy aktualizują oprogramowanie przy każdej nowej wersji.
Chciałbym przypomnieć, że "Prawie 6 lat!" to już Photoshop CS6. A jest cała masa użytkowników CS5, CS4 i starszych. Nie wspominając o tych, którzy używają Lightrooma, ale obróbkę kończą w oprogramowaniu innego niż Adobe producenta.
Naprawdę nie rozumiem takiej argumentacji, to tak jakby kura tłumaczyła gospodarza, że w sumie to jest całkiem dobry, bo rosół tylko raz na tydzień jada.
[1] nie licząc samego Adobe, rzecz jasna.
No popatrz. A jakbym mógł zainstalować na 10 komputerach (i używać tylko na jednym), to by było Lr+PSx10=10zł miesięcznie?
Kompletnie się to nie klei...
FF (Fuji + Fuji)
Nie ma co dywagować i bić piany. Jednym będzie odpowiadać, innym nie. Normalka. Szkoda tylko, że nam - zwykłym użytkownikom, nie pozostawiono wyboru. Ze swojej strony zwolennikom chmury życzę wiele cierpliwości w imporcie do tejże chmury np. 1000 rawów, a później ich obróbki w chmurze zapewne z kilkusekundowym opóźnieniem. Ale co tam. Najważniejsze, że obróbkę można będzie dokończyć w telefonie. Takich to czasów dożyliśmy :/
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
Skontaktuj się z nami