Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42
    Oszczędny w słowach Awatar m@riusz
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Post Awaryjność D80

Mam pytanie dotyczące awaryjności D80, man zamiar ją kupić ale kiedy tak czytam posty o tylu usterkach to już sam niewiem. POMOCY!!!

Domyślnie

O jakich usterkach ?

D80, podobnie jak każdy inny aparat i sprzęt elektroniczny, może się psuć. Zapewniam Cię, że wielu osobom dobrze służy i nie ma czego się bać.

Domyślnie

Ja mam jestem zadowolony, dużo wcześniej czytałem o różnych aparatach i uważam, że za tą cenę to najlepszy wybór...
    [Nikon D80][Nikkor 50 f1.8][Nikkor 18-135 f3.5-5.6][2*SanDisk Extreme III 2GB][Gruszka nr 9]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m@riusz Zobacz posta
    Mam pytanie dotyczące awaryjności D80, man zamiar ją kupić ale kiedy tak czytam posty o tylu usterkach to już sam niewiem. POMOCY!!!
    A gdzieś Ty te posty wyczytał ?
    Aparat ma opinię solidnego, ja np. nie słyszałem aby się komuś zepsuł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal Puchacz Zobacz posta
    A gdzieś Ty te posty wyczytał ?
    Aparat ma opinię solidnego, ja np. nie słyszałem aby się komuś zepsuł.
    no chyba że sam go popsuł - to inna bajka
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Musisz zrozumieć jak to działa: Gdy coś jest nie tak, to użytkownik szuka pomocy i o tym pisze. A jeśli jest ok, to robi zdjęcia i czasem tylko zajrzy na forum by obejrzeć kolejny odcinek telenoweli "Jakieś nowości". Dlatego wydaje się, że z D80 SAME problemy. Popatrz po stopkach obecnych na całym forum i potem spróbuj do każdego z nich podpiąć wątek, gdzie narzekają że coś się popsuło. Nie uda się. Powiem więcej: wątków bardzo szybko Ci zabraknie.
    D300s ; F100 ; T 17-50/2.8 ; N 28-70/3.5-4.5 ; N AF 50/1.8D ; N AF 85/1.8D ; N AF-S 70-300/4.5-5.6 VR ; SB-800
    www.piotrnosek.pl <-- zapraszam!

Domyślnie

Poza odklejającą się gumą pod kciukiem działa świetnie już prawie od roku Nie spotkałem się jeszcze z opinią, aby ten model był jakiś wyjątkowo awaryjny.
    Nikon.

Oszczędny w słowach Awatar m@riusz
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Dzieki za pomoc, po waszych komentarzach od razu mi lepiej, chyba kupię tę puchę a nawet chyba na pewno i bedę miał nadzieję że akutar nie trafię na felerny egzemplarz. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m@riusz Zobacz posta
    Dzieki za pomoc, po waszych komentarzach od razu mi lepiej, chyba kupię tę puchę a nawet chyba na pewno i bedę miał nadzieję że akutar nie trafię na felerny egzemplarz. Pozdrawiam.
    Kupuj i ciesz sie z robienia zdjęć...
    [Nikon D80][Nikkor 50 f1.8][Nikkor 18-135 f3.5-5.6][2*SanDisk Extreme III 2GB][Gruszka nr 9]

Domyślnie

Przylaczam sie, kupuj i rob fotki, po to masz gwarancje, zeby sie nie przejmowac awaria.
    Zauwaz, ze pisza tu ludzie o usterkach ale wez pod uwage ilosc Forumowiczow a tym samym sprzetu.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów