Co sądzicie o takiej sprzedaży? https://www.gumtree.pl/a-kamery/krak...00911154118209 Przeczytałem, i zaniemówiłem ...
Na wypadek, gdyby ogłoszenie zostało wykasowane i żeby ewentualna dyskusja nie stała się bezprzedmiotowa, poniżej wklejam jego treść :
"Wystawiam na
sprzedaż portfolio fotografa ślubnego. Zdjęcia obejmują łącznie 4 sesje plenerowe i 2 pełne wesela łącznie z ceremonią w kościele i zabawą w domu weselnym. Od wielu lat nie robię zdjęć na weselach, a portfolio jest całkiem dobre dla początkującego fotografa, który chciałby się wbić w rynek. Zdjęcia myślę, że na przyzwoitym poziomie i pod kątem kadrów i jakości. Zainteresowanym przesyłam pakiet miniatur mailem. Wybrałem łącznie 50 fotografii, które można prezentować jako własne portfolio i reklamę jednocześnie.
W cenie jest przekazanie całego zestawu oryginalnych zdjęć, z których będzie można ewentualnie wybrać kolejne ciekawe kadry. W ramach sprzedaży przenoszę całkowicie autorskie prawa majątkowe na nowego nabywcę, co oznacza, że nie będę i nie mam prawa więcej posługiwać się zdjęciami.
Zdjęcia robione
aparatami Nikon d90 i Nikon d70s + sigma 70-200 f2.8, Sigma 30 f1,4, Nikkor 10,5 f2.8, Sigma 18-50 f2.8.
Osoby
zainteresowane o przesłanie portfolio proszę o kontakt na maila:........."
Adres mailowy wywaliłem.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami