Witam dostałem bana, za ogłoszenie, a właściwie zapytanie czy ktoś chętny na szkło. Pisałem to późno w nocy, rano wchodzę sprawdzić długość kolejki, a tu nic, nawet mojego posta. To pomyślałem, że nie poszło moze i napisałem ponownie wcześniej sprawdzając skrzynkę wiadomości by się upewnić że nie zostało skasowane, mialem tylko jakieś informacje o usunięciu postów w zeszłym roku. Usunąłem na wszelki wypadek, może skrzynka pełna (na jakimś forum tak miałem, chyba fr.org) i klepnałem zapytanie ponownie. Zaraz wchodzę i widzę bana, za ogłoszenie w temacie i brak poprawy po upomnienia. Na przyszłość - gdzie te upomnienia są widoczne? Bo poważnie nie zauważyłem.
Jest jakiś spis szkiel, które kryją pełną klatkę, z podziałem np. na takie z AF i bez? Może macie coś pod ręką? Oczywiście ie chodzi mi o bagnet E. Chciałbym zmienić nex6 na a7, i zostałbym jakiś czas z fdn50/1.4 jako jedynym szkłem, więc chciałbym się rozejrzeć w ofercie. Ewentualnie co myślicie o adapterze z AF na canona? Drogie to nie jest. Stosunkowo.
Szukaj

Skontaktuj się z nami