Szukaj
Aha, podejrzewam że mój budżetowy szajsung A3 nie ma takiego ficzera![]()
Pobawilem się dzisiaj tez lampa błyskowa i też chińczyk triopo tr586 daje rade, dla amatora zestaw na początek zacny, może nawet nie na początek.
Nadzialem się jedynie bo kupiłem folie na ekran i jest ona dosyć gruba i nie domyka się ekran w pozycji ekranem w stronę aparatu i musi być ekranem w drugą stronę, ale skoro jest folia to może nic się nie stanie, co uważacie, ściągnąć ja i kupić zwykła cienka?
Z opóźnieniem ekspozycji jeszcze nie doczytałem i nie próbowałem bo to zdjęcie to było może 5 zdjęcie w karierze, a wybrałem je z pośród kilku innych co telefon był niewidoczny bo żona powiedziała że na pozostałych nie podobały jej się jej nogi (moim prostym zdaniem były identyczne ;D) ale cóż baby![]()
Kurde choćby nie wiem jaki był obiektyw założony to nawet przy kicie widać że zdjęcie nie jest zrobione telefonem tylko jakimś 'lepszym' sprzętem i z tego się bardzo cieszę, bo nic nie irytuje bardziej jak jest pomysł a nie da się go zrealizować bo jest bariera sprzętu
No ja nie mam tego problemu. U mnie na osiedlu ciszaŻona już śpi, można spokojnie pobuszować po necie
- - - - kolejny post - - - - - -
Ja tez nie miałem na początku. Może, albo i na pewno to wina telefonu. Jak dobrze pamiętam to po aktualizacji androida do wersji 6.0 problem z wyłączaniem się pojawił...
Skontaktuj się z nami