Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

I jeszcze jedno @siemalysy co do oceny zdjęcia to jeszcze raz dzięki, mi też się patrząc przez pryzmat laika podoba, pewnie ma jakieś błędy kompozycyjne ale czy to do końca ważne to nie zdjęcie na konkurs tylko do rodzinnego albumy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurako92 Zobacz posta
    I jeszcze jedno @siemalysy co do oceny zdjęcia to jeszcze raz dzięki, mi też się patrząc przez pryzmat laika podoba, pewnie ma jakieś błędy kompozycyjne ale czy to do końca ważne to nie zdjęcie na konkurs tylko do rodzinnego albumy
    Wyprostujesz sobie.
    Mogłeś tylko opóźnienie ekspozycji włączyć i tele odłożyć. Ale to taki szczególik.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Wyprostujesz sobie.
    Mogłeś tylko opóźnienie ekspozycji włączyć i tele odłożyć. Ale to taki szczególik.
    Z opóźnieniem ekspozycji jeszcze nie doczytałem i nie próbowałem bo to zdjęcie to było może 5 zdjęcie w karierze, a wybrałem je z pośród kilku innych co telefon był niewidoczny bo żona powiedziała że na pozostałych nie podobały jej się jej nogi (moim prostym zdaniem były identyczne ;D) ale cóż baby

Domyślnie

@kurako92 ważne, że autorowi się podoba. Kompozycja przyjdzie też, wyczujesz sprzęt itp. Chociaż nie uważam, że tu jest coś nie ok. Podoba mi się zdjęcie "brzdąca" Wracając do tematu wyzawlania migawki za pomocą IR używam tej aplikacji ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siemalysy Zobacz posta
    @kurako92 ważne, że autorowi się podoba. Kompozycja przyjdzie też, wyczujesz sprzęt itp. Chociaż nie uważam, że tu jest coś nie ok. Podoba mi się zdjęcie "brzdąca" Wracając do tematu wyzawlania migawki za pomocą IR używam tej aplikacji ?

Jak ona się nazywa?

Domyślnie

Jak ona się nazywa?
    Control Remote para Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siemalysy Zobacz posta
    Jutro zobaczę, czas spać, chociaż urządzili sobie na osiedlu 'pasterke' i ciężko usnąć

Domyślnie

Jutro zobaczę, czas spać, chociaż urządzili sobie na osiedlu 'pasterke' i ciężko usnąć
    No ja nie mam tego problemu. U mnie na osiedlu cisza Żona już śpi, można spokojnie pobuszować po necie

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez OjTam Zobacz posta
    Z apką Nikona to i ja problemu nie miałem... Tyle, że sporo ograniczeń ma i to trochę boli.
    Ja tez nie miałem na początku. Może, albo i na pewno to wina telefonu. Jak dobrze pamiętam to po aktualizacji androida do wersji 6.0 problem z wyłączaniem się pojawił...

Domyślnie

Kurde choćby nie wiem jaki był obiektyw założony to nawet przy kicie widać że zdjęcie nie jest zrobione telefonem tylko jakimś 'lepszym' sprzętem i z tego się bardzo cieszę, bo nic nie irytuje bardziej jak jest pomysł a nie da się go zrealizować bo jest bariera sprzętu

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345