I jeszcze jedno @siemalysy co do oceny zdjęcia to jeszcze raz dzięki, mi też się patrząc przez pryzmat laika podoba, pewnie ma jakieś błędy kompozycyjne ale czy to do końca ważneto nie zdjęcie na konkurs tylko do rodzinnego albumy
Szukaj
I jeszcze jedno @siemalysy co do oceny zdjęcia to jeszcze raz dzięki, mi też się patrząc przez pryzmat laika podoba, pewnie ma jakieś błędy kompozycyjne ale czy to do końca ważneto nie zdjęcie na konkurs tylko do rodzinnego albumy
Z opóźnieniem ekspozycji jeszcze nie doczytałem i nie próbowałem bo to zdjęcie to było może 5 zdjęcie w karierze, a wybrałem je z pośród kilku innych co telefon był niewidoczny bo żona powiedziała że na pozostałych nie podobały jej się jej nogi (moim prostym zdaniem były identyczne ;D) ale cóż baby![]()
No ja nie mam tego problemu. U mnie na osiedlu ciszaŻona już śpi, można spokojnie pobuszować po necie
- - - - kolejny post - - - - - -
Ja tez nie miałem na początku. Może, albo i na pewno to wina telefonu. Jak dobrze pamiętam to po aktualizacji androida do wersji 6.0 problem z wyłączaniem się pojawił...
Kurde choćby nie wiem jaki był obiektyw założony to nawet przy kicie widać że zdjęcie nie jest zrobione telefonem tylko jakimś 'lepszym' sprzętem i z tego się bardzo cieszę, bo nic nie irytuje bardziej jak jest pomysł a nie da się go zrealizować bo jest bariera sprzętu
Skontaktuj się z nami