Szukaj
Mnie się bardzo podoba, ma swój klimat i jak patrzę na to zdjęcie to myślę o historii tego budynku, co się w nim działo, kto go budował.... pewnie będą się niektórzy czepiać, że tu za jasne a tam za ciemne, a w ogóle to źle skadrowane itp.... nie przejmuj się tym wcale. Być może niewiele osób wypowie sie o tym zdjęciu, tym bardziej się nie przejmuj. Najważniejsze , że Tobie sprawia radość fotografowanie (mam nadzieję)....
Nikon D70s + Nikkor 18-70 + 1GB Sandisk UltraII + Coolpix 5400 + Zenit 122
P.S. fajny avatar co przedstawia, tak bardziej konkretnie?
Trafiles w sednoFotografowanie sprawia mi radość i to jest w tym wszystkim najważniejsze, a że się może niepodobać...nie zmieni to faktu, że dalej bedę ganiał z aparatem
.
D70s, N18-70, SB800, Velbon DF 50
No to już wiem dlaczego mi się od razu spodobałczułem przez skórę, że to coś fajnego.
zdjęcie ma klimat, ale rzeczywiście jest to praca niszowa
ja był wyrównał pion
nie potrzebnie odciąga uwagę a ta przy oglądaniu tego zdjęcia jest niezbędna
Dziękuję za odpowiedzi. Miałem duże opory przed wystawianiem swoich prac po przeczytaniu kilku recenzji z innych wątków.
Recenzenci często nie biorą pod uwage, że sposób komentowania w niektórych przypadkach odstręcza od kolejnych prób z aparatem.
D70s, N18-70, SB800, Velbon DF 50
Do mnie przemawia ta fota, ma swój specyficzny klimat i oddaje ducha tego miejscu(znam je dobrze).
Kadr jest dobry, a jak ktoś chce zrobic stare budynki żeby nie leciały w Toruniu proponuję zacząc od Krzywej Wieży.![]()
Skontaktuj się z nami