Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Spacer po Toruniu

D70s, N18-70, SB800, Velbon DF 50

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba, ma swój klimat i jak patrzę na to zdjęcie to myślę o historii tego budynku, co się w nim działo, kto go budował.... pewnie będą się niektórzy czepiać, że tu za jasne a tam za ciemne, a w ogóle to źle skadrowane itp.... nie przejmuj się tym wcale. Być może niewiele osób wypowie sie o tym zdjęciu, tym bardziej się nie przejmuj. Najważniejsze , że Tobie sprawia radość fotografowanie (mam nadzieję)....
    Nikon D70s + Nikkor 18-70 + 1GB Sandisk UltraII + Coolpix 5400 + Zenit 122

Domyślnie

P.S. fajny avatar co przedstawia, tak bardziej konkretnie?

Domyślnie

Trafiles w sedno Fotografowanie sprawia mi radość i to jest w tym wszystkim najważniejsze, a że się może niepodobać...nie zmieni to faktu, że dalej bedę ganiał z aparatem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rico1973 Zobacz posta
    P.S. fajny avatar co przedstawia, tak bardziej konkretnie?
    NIe ja jestem autorem. To Stanisław Ignacy Witkiewicz

Domyślnie

No to już wiem dlaczego mi się od razu spodobał czułem przez skórę, że to coś fajnego.

Domyślnie

zdjęcie ma klimat, ale rzeczywiście jest to praca niszowa
    ja był wyrównał pion
    nie potrzebnie odciąga uwagę a ta przy oglądaniu tego zdjęcia jest niezbędna

Domyślnie

Dziękuję za odpowiedzi. Miałem duże opory przed wystawianiem swoich prac po przeczytaniu kilku recenzji z innych wątków.
    Recenzenci często nie biorą pod uwage, że sposób komentowania w niektórych przypadkach odstręcza od kolejnych prób z aparatem.

Domyślnie

Do mnie przemawia ta fota, ma swój specyficzny klimat i oddaje ducha tego miejscu(znam je dobrze).
    Kadr jest dobry, a jak ktoś chce zrobic stare budynki żeby nie leciały w Toruniu proponuję zacząc od Krzywej Wieży.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez msz1977 Zobacz posta
    a jak ktoś chce zrobic stare budynki żeby nie leciały w Toruniu proponuję zacząc od Krzywej Wieży.
    Założę się, że 90% prac ludzi, którzy nie prostują zdjęć architektury będzie przedstawiało toruńską Krzywą Wieżę w ten sposób, że fasada będzie się waliła w drugą stronę (tak, jakby można było stanąć pod ścianą na baczność, i jeszcze się oprzeć).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów