mogę na fejsiku dać linka do twoich zdjęc ?
Szukaj
mogę na fejsiku dać linka do twoich zdjęc ?
Marcin, jasne?
Im więcej osób zobaczy jak świetna robotę robią nasi rehabilitanci tym lepiej?
Dziekuje
„@ hofman - dlaczego tylko do 40-ki ?”
Po czterdziestce będą mogli uczyć, lub wypełniać inne ważne funkcje.
Od dawien dawna starszyzna miała władzą i z nią się liczono, na razie wszyscy liczą się z pieniądzem, i to jest problem.
No tak. Jednak na "starszyznę" czterdziecha to jeszcze za wcześnieSam mam 46 wiosen i uczę się nadal
Jak umiesz liczyć licz na siebie
Pieniądze też lepiej przeliczać samemu. Niestety czasy takie jak na zaprezentowanych tu zdjęciach. Ważne, że jednak jest nadzieja bo ktoś tym okaleczonym ludziom pomaga.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Chciałbym napisać coś merytorycznego, ale nie umiem. Po prostu świetne! Wracam już kilkukrotnie do tych zdjęć. Bardzo podoba mi się takie operowanie światłem - potęguje emocje.
"Emotion is really the only thing about pictures I find interesting. Beyond that it is just a trick" - Christopher Anderson<br>
Dzieki
Odnosnie wojny to nie jest do końca jak piszesz ale to długi temat.
Rząd na Ukrainie sam nie radzi sobie ze sobą - to jest najgorsze.
Dziękuje.
Ochotnicy dostają około 150 - 300 zł miesięcznie za bycie na froncie - każdej nocy trwają walki.
Wspaniałą robotę robi fundacja Dobry Brat - sami zbierają pieniądzę, robią wszystko po kosztach, a na dodatek rehabilitanci to wolontariusze - świetna ekipa.
Każdy może pomóc - info na blogu
Dziekuje wszystkim![]()
Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 17-07-2016 o 18:38
Wracałem do tego reportażu kilka razy i odkładałem napisanie komentarza, żeby nie przesadzić z oceną.
To jeden z lepszych reportaży które widziałem w ostatnim czasie... i na tym w sumie mógłbym skończyć.
Trudny temat, chyba pod każdym możliwym względem. Fotograficznym, społecznym, graficznym. Jest tutaj mocny przekaz, są emocje, jest historia, czy może wiele historii i jest miejsce na refleksję. Sposób przedstawienia fotograficznego wciąga oglądającego, gra światłem i cieniem pomaga wydobyć kwintesencję kadru, a jednocześnie pozostawia miejsce dla wyobraźni, dla własnych refleksji. Jednocześnie, mimo tematu, zdjęcia nie odpychają epatowaniem krzywdą, dramatem i "mocnymi" widokami. Starczy kadzenia. Na pewno do tego reportażu jeszcze wrócę.
d70s + N18-70 + N55-200
Nie widać zdjęć - dość szybko![]()
D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter
Skontaktuj się z nami