Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Wojna Kaleczy

Domyślnie Wojna Kaleczy

Witam,

od jakiegośc czasu zajmuję się tematem wojny na Ukrainie - poniżej kilka zdjęc, a na blogu cały materiał z centrum rehabilitacyjnego gdzie są "stawiani na nogi" cięzko ranni ochotnicy i żołnierze.
    Ten temat wciąz jest kontynuowany i nie tylko z centrum rehabilitacyjnego, a również z domów dziecka, szpitala wojskowego, pracy medyków na froncie.

http://www.radoslawgryglas.pl/wojna-kaleczy-2/

Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 14-07-2016 o 18:32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    idę obejrzeć blog...
    Zapraszam

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Mocne, dające duzo do myślenia.

Domyślnie

Bardzo mocne, bardzo dobre. Też idę na bloga.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Świetny, emocjonujący reportaż. Proste kompozycyjnie zdjęcia z wyraźną czernią i bielą na plus.
    Zastanawia mnie to pierwsze zdjęcie, te jaśniejsze plamy to podrapana klisza czy odłamki w ciele?
    Rzeźnia. To straszne że w dzisiejszych czasach rząd nie radzi sobie ze społeczeństwem. Rewolucja przemysłowa już nastąpiła, chyba czas na rewolucję umysłową, więcej pieniędzy na szkolenie niż na wojny debile.
    Przepraszam poniosło mnie.
    Grecy mówią że mają swoją filozofię, to jedna z najstarszych nauk. Dlaczego nie ma o tym w podstawówce. A psychologia? Też powinna być w podstawówkach, i kończyć się w wieku czterdziestu lat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofman Zobacz posta
    ...Grecy mówią że mają swoją filozofię, to jedna z najstarszych nauk. Dlaczego nie ma o tym w podstawówce. A psychologia? Też powinna być w podstawówkach, i kończyć się w wieku czterdziestu lat.
    Bardzo dobry dokument. Niektóre zdjęcia wybitne. Tylko szkoda, że dotyczą tak smutnego tematu.

@ hofman - dlaczego tylko do 40-ki ?
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Domyślnie

Zdjęcia zrobione z wyczuciem, nie emanują okaleczeniami, a jednocześnie zmuszają do refleksji. Zrobione z zachowaniem godności i człowieczeństwa bohaterów reportażu. Gratuluję i życzę sukcesów.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Zgadzam sie z kol. Piciud300. Nic dodać, nic ująć. Dołączam się do gratulacji.

Domyślnie

Po Twoich portretach z Donbasu spodziewałem się czegoś mocnego. I się nie zawiodłem. Wczoraj mi się zdjęcia nie odpalały więc całą noc się wierciłem w oczekiwaniu na jutro (czyli dziś). Gdybym doczytał info o blogu to bym się pewnie lepiej wyspał, ale i tak nie żałuję. Ból aż promieniuje z tych zdjęć.
    Ps Nie wiem czy nie zabrzmiało to trochę tak jakbym był zboczony. Jeśli tak to oczywiście miałem na myśli jedynie to, że wykonałeś świetną robotę.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 15-07-2016 o 10:11

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni