Możesz dać linka do przejściówki MFT? szukałem i nie znalazłem, a chętnie nabędę taką przejściówkę. co prawda jest 11-16 2,8 i myślę że nie ma co kombinować, ale chętnie bym nabył do prób
- - - - kolejny post - - - - - -
teraz ceny BMCC są niskie a BMPCC bardzo niskie pomimo wysokiej waluty. BMPCC kupisz taniej niż przejściówkę "speedbostera Metabones" która notabene jest układem optycznym, oraz elementem z elektroniką i nie wiem czy to takie dobre rozwiązanie. Sam się zastanawiałem kilkukrotnie, ceny są niskie więc można eksperymentować. BMCC ma dyski SSD co dla mnie jest ogromną zaletą w przypadku produkcji RAW.
Wesel jeszcze tym nie nakręcisz, klienci są zbyt mało świadomi i nie chcą płacić za obróbkę.. Więc kotleciki odpadają
4,6K to żeś pojechał, naturalnie jak są klienci to nic tylko robić, ale osobiście wole 2,5K, a jak przyjdzie zlecenie(odpowiednia ilość dudków) na 4,6K, wypożyczyć i mieć arsenał szkieł i wszelakich pierdół które będą na np 10-15Lat.
Piszesz że są kiepskie monitory, znam gro ludzi którzy na jeszcze gorszych pracują i jakoś dają radę.
30min 2,5K raw= 240GB, to ile 4,6K raw będzie na 240GB? 4k to chyba 4 razy więcej niż 2K jak się nie mylę? czyli 7,5 minuty?
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami