Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Konto pocztowe

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Porównaj regulamin home.pl i google a pogadamy. "Prawie" robi różnicę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    Porównaj regulamin home.pl i google a pogadamy. "Prawie" robi różnicę
    Bo chyba uciekło w ogniu dyskusji o synologach.
    Więc co w tym regulaminie Ci przeszkadza?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Bo chyba uciekło w ogniu dyskusji o synologach.
    Więc co w tym regulaminie Ci przeszkadza?
    Warunki korzystania z usług Google:

"Przesyłając, wgrywając, dostarczając, zapisując, przechowując, wysyłając lub odbierając materiały do lub za pośrednictwem Usług, użytkownik udziela firmie Google (i jej współpracownikom) ważnej na całym świecie licencji na wykorzystywanie, udostępnianie, przechowywanie, reprodukowanie, modyfikowanie, przesyłanie, publikowanie, publiczne prezentowanie i wyświetlanie oraz rozpowszechnianie tych materiałów, a także na tworzenie na ich podstawie opracowań (dzieł pochodnych, na przykład przez wykonanie tłumaczenia, adaptacji lub innych zmian w celu zapewnienia lepszego działania z Usługami)."

czytając dalej:

"Nasze automatyczne systemy analizują treść (w tym wiadomości e-mail) w celu oferowania spersonalizowanych funkcji usług, takich jak wyniki wyszukiwania, reklamy indywidualne..."

Mam dalej cytować?

"Big Brother is watching you" i to na własne życzenie
    Ostatnio edytowane przez RobertMiernik ; 28-12-2015 o 00:03 Powód: używaj opcji "edytuj" zamiast pisać post pod postem

Domyślnie

[I]"Nasze automatyczne systemy analizują treść (w tym wiadomości e-mail) w celu oferowania spersonalizowanych funkcji usług, takich jak wyniki wyszukiwania, reklamy indywidualne..."
    I co z tego, że spersonalizuje reklamę, której wyświetlanie już dawno zablokowałem?

A telefon nadal używam do dzwonienia i wysyłania SMS. Jestem skazany na wymarcie i dobrze mi z tym.
    I sam fakt, że masz aktywną kartę sim wystarczy do tego oby dowidzieć się gdzie mieszkasz, pracujesz, gdzie podróżujesz, ile czasu oprzędzasz poza domem, jakimi trasami się na co dzień poruszasz etc. Dzisiaj te dane ma operator komórkowy jutro ktoś inny może nawet google.

Dlatego też nie mam telefonu od nich, ani czego na Androidzie (na iOS też nie).
    W takim razie z jakich telefonów i systemów korzystasz bo pozostaje tylko Microsoft, który robi dokładnie to samo a w najnowszej odsłonie sytemu jest jeszcze groszy od google.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    W takim razie z jakich telefonów i systemów korzystasz bo pozostaje tylko Microsoft, który robi dokładnie to samo a w najnowszej odsłonie sytemu jest jeszcze groszy od google.
    Jak najbardziej błędny wniosek. Nie pomyślałeś, że mogę mieć telefon a nie smartfona? Poza tym jest jeszcze parę innych systemów w smartfonach niż te przytoczone.

Ależ Google zrobilo ludziom wodę z mózgów, że tylu ich broni i atakuje każdego, kto napisze, że nie zgadza się z ich regulaminem.

Domyślnie

Jak najbardziej błędny wniosek. Nie pomyślałeś, że mogę mieć telefon a nie smartfona?
    Pytanie co to twoim zdaniem oznacza dzisiaj zwrot "zwykły telefon"

Ależ Google zrobilo ludziom wodę z mózgów, że tylu ich broni i atakuje każdego, kto napisze, że nie zgadza się z ich regulaminem.
    Śmieszy mnie demonizowania google w czasach gdy wszystkie firmy robią dokładnie to samo.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Uprawnienia umieszczania postów