Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: Konto pocztowe

Domyślnie Konto pocztowe

Co do Googla to właśnie coś się porobiło i nie mogę u nich zarejestrować żadnej z 3 kart mbanku i w związku z tym nic kupić w sklepie play.

A co do linuxpl.com to właśnie założyłem konto testowe i próbowałem wysłać maila, niestety bez powodzenia. Napisałem do admina i czekam na odpowiedź.

Jakaś seria nieszczęść, ale cóż może trafię w końcu coś co działa

Domyślnie

Tak przy okazji, to o jakich reklamach mowa? Mam własny hosting i domenę, ale używam też konta na gmail. Nie zauważyłem tam żadnych reklam poza Google Analytics. I zdaje się, że nie jest ona wysyłana z okazji innych serwisów (chyba panoramio).
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Mowa o tym, że Google profiluje Cię także na podstawie Twoich maili.
    Ogólnie to co Ci się wyświetlało by (gdybyś adblocka nie używał, to całkiem inną sprawą... Nikt dziś reklam nie ogląda) jako googlowe reklamy dotyczyło by nie tylko stron, które dowiedziałeś i historii wyszukiwania ale byłoby też wygrzebane z Twoich prywatnych maili i ile by automat trafił na jakieś słowa kluczowe bo po polsku nie czytają za bardzo.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Brak konta na gmail nie spowoduje braku reklam na wyświetlanych stronach. I tak się wyświetlają, tylko przynajmniej mają sens.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    [I]"Nasze automatyczne systemy analizują treść (w tym wiadomości e-mail) w celu oferowania spersonalizowanych funkcji usług, takich jak wyniki wyszukiwania, reklamy indywidualne..."
    I co z tego, że spersonalizuje reklamę, której wyświetlanie już dawno zablokowałem?

A telefon nadal używam do dzwonienia i wysyłania SMS. Jestem skazany na wymarcie i dobrze mi z tym.
    I sam fakt, że masz aktywną kartę sim wystarczy do tego oby dowidzieć się gdzie mieszkasz, pracujesz, gdzie podróżujesz, ile czasu oprzędzasz poza domem, jakimi trasami się na co dzień poruszasz etc. Dzisiaj te dane ma operator komórkowy jutro ktoś inny może nawet google.

Dlatego też nie mam telefonu od nich, ani czego na Androidzie (na iOS też nie).
    W takim razie z jakich telefonów i systemów korzystasz bo pozostaje tylko Microsoft, który robi dokładnie to samo a w najnowszej odsłonie sytemu jest jeszcze groszy od google.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    W takim razie z jakich telefonów i systemów korzystasz bo pozostaje tylko Microsoft, który robi dokładnie to samo a w najnowszej odsłonie sytemu jest jeszcze groszy od google.
    Jak najbardziej błędny wniosek. Nie pomyślałeś, że mogę mieć telefon a nie smartfona? Poza tym jest jeszcze parę innych systemów w smartfonach niż te przytoczone.

Ależ Google zrobilo ludziom wodę z mózgów, że tylu ich broni i atakuje każdego, kto napisze, że nie zgadza się z ich regulaminem.

Domyślnie

Jak najbardziej błędny wniosek. Nie pomyślałeś, że mogę mieć telefon a nie smartfona?
    Pytanie co to twoim zdaniem oznacza dzisiaj zwrot "zwykły telefon"

Ależ Google zrobilo ludziom wodę z mózgów, że tylu ich broni i atakuje każdego, kto napisze, że nie zgadza się z ich regulaminem.
    Śmieszy mnie demonizowania google w czasach gdy wszystkie firmy robią dokładnie to samo.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Czytajcie ze zrozumieniem. Nie chodzi o demonizowanie a o czytanie regulaminów. Pytanie było o konto pocztowe, i klakiery googlowe nie dają sobie wytłumaczyć, ze świat nie kończy się na google. Są też inni, co świadczą usługi i nie sprzedają na prawo i lewo Twoich danych osobowych. Pokaż mi zapis w regulaminie home.pl podobny to tych z googlowego. Przeczytałeś WSZYSTKIE regulaminy, ze piszesz o braku alternatywy. Wiesz miliony much jedzą ... Muchy nie mylą się.

Telefon co ma SIM aby można było dzwonić i wysyłać SMS, brak dostępu do internetu, telefon co trzyma na baterii ok tygodnia. Tak, są jeszcze takie wynalazki.

Domyślnie

A wziąłeś pod uwagę, że to jest kilkaset tysięcy maili jeśli nie milionów dziennie, nikt tego nie czyta, skrypty to analizują. A ty się boisz jak by tam siedział jakiś pan Wiesio i czytał, co też piszesz do kolegów czy dziewczyny, i czy przypadkiem nie użyłeś słowa niecenzuralnego.
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Ech, bo nie chodzi o to, czy klakier googla czy nie klakier...

Jeśli ktoś pyta o najlepszą pocztę to nie ma lepszej niż googlowa, właśnie dlatego, że jest zintegrowana ze wszystkim co się rusza.
    Parametry konta to jedno, ale bezawaryjność i integracje to coś czego nikt inny jeszcze długo nie będzie miał, o ile kiedykolwiek...

Co do regulaminu, to niestety jest tak jak pisałem, wszyscy tak samo gwałcą nasze maile ale tylko google odważyło się napisać o tym jawnie. Nie łudź się, że inni nie skanują Twojej poczty (o2,interia,wp itp.) jedyni providerzy, w których byłbym w stanie uwierzyć to Ci, którzy hostują Twoje domeny (home) albo małe firmy krzak, które nie mają w tym interesu ani narzędzi ani odpowiednio dużej bazy klientów, żeby im się opłacało (linux)
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów