Close

Strona 336 z 364 PierwszyPierwszy ... 236286326334335336337338346 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 351 do 3 360 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Urlop i w dodatku żona w PL.

Zestaw na dziś Soplica Orzech Laskowy 0.5, Smirnoff Line 0.7, 3x Warka Czerwona, 2x Żubr, 2x Żywiec.
    Wczoraj pękła jedna Soplica (dziś już jest 2). W sklepie wykupili mi Ciechana (Miodowy i Wyborowy) Ale ostał się tylko Koźlak z Amber

Domyślnie

weekend i konkubina pojechała do mamusi cudny czas

Domyślnie

do robienia kolacji rodzinie poszedł na szybko masowy okocim zielony
    Po mojej kolacji poszedł stout cieszyński

na relax poszedł komes porter
    Smaki w żołądku i w kiszkach są, ale mózg chce już spać (nie od alko tylko z notorycznego braku snu)
    brak

Domyślnie

Panowie rozczarowujecie mnie: Warka, Okocim i Żubr? Jak wy to możecie pić? Kiedyś próbowałem wypić na kaca Żubra to dwóch łykach stwierdziłem ze się nie da i zrobiłem sobie herbatę
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

@Borat1979 - kiedyś ktoś gdzieś powiedział że... "czasami jest wszystko jedno, aby tylko w czerep je...ło"

Apropo mniej lub bardziej udanych piw, ostatnio skusiłem się z ogromnej ciekawości na wypust Żywca - Saison.
    Kierunek stylu mniej więcej jest - bez rewelacji - ale wykonanie... Wypiłem wieczorem JEDNO i nic więcej.
    Rano myślałem że mi łeb odpadnie... nad procesem dalej nie czuwają i robią aby tylko szybciej sprzedać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Panowie rozczarowujecie mnie: Warka, Okocim i Żubr? Jak wy to możecie pić? Kiedyś próbowałem wypić na kaca Żubra to dwóch łykach stwierdziłem ze się nie da i zrobiłem sobie herbatę
    Wiesz u mnie polskie piwa to rarytas. (tylko tyskie zywiec i lech w okolo) od czasu do czasu 2-3 sztuki mozna spozyc. ale to raz na jakis czas. Zazwyczaj chodze do Wheterspoon na ich piwa (ostatnio Tucher Heffe Weizen, Lagunitas IPA i Six Point Brew)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grabasimo Zobacz posta
    Wiesz u mnie polskie piwa to rarytas. (tylko tyskie zywiec i lech w okolo) od czasu do czasu 2-3 sztuki mozna spozyc. ale to raz na jakis czas. Zazwyczaj chodze do Wheterspoon na ich piwa (ostatnio Tucher Heffe Weizen, Lagunitas IPA i Six Point Brew)
    A czym, się różni Żubr od Żywca czy Lecha? Zrozumiałbym gdybyś mieszkając w UK tęsknił za wypiciem jakiegoś dobrego polskiego piwa rzemieślniczego. Ale mając tam wybór dobrego piwa tęsknić za Żubrem. No tego to nie ogarniam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    A czym, się różni Żubr od Żywca czy Lecha? Zrozumiałbym gdybyś mieszkając w UK tęsknił za wypiciem jakiegoś dobrego polskiego piwa rzemieślniczego. Ale mając tam wybór dobrego piwa tęsknić za Żubrem. No tego to nie ogarniam
    to może rozwiń temat co takiego niedobrego w tych piwach i czy tylko w tych. czy Tyskie będzie ok?
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rdcom Zobacz posta
    to może rozwiń temat co takiego niedobrego w tych piwach i czy tylko w tych. czy Tyskie będzie ok?
    Spróbuj dobrego piwa rzemieślniczego to się dowiesz dlaczego.

Naprawę to bez różnicy czy będzie to Tyskie, Żubr, Okocim, Harnaś, Żywiec, Tatra itd. To bez znaczenia co jest napisane na puszce skoro te piwa to taki sam bezsmakowy eurolager. Zero chmielowego aromatu czy choćby odrobiny goryczki.

Strona 336 z 364 PierwszyPierwszy ... 236286326334335336337338346 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów