Hm myślałem że w LR mi się tak robi bo wczytuje sobie poprawiony podgląd jpgów które mam w pobliżu rawów... No to głupio robi:/
Szukaj
Hm myślałem że w LR mi się tak robi bo wczytuje sobie poprawiony podgląd jpgów które mam w pobliżu rawów... No to głupio robi:/
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Chyba koniec świata blisko - zrobiłem superspacerzoomem (@61) zdjęcie, które mi się podoba: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=265123...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ciekawe zdjęcie
Mi brakuje tam dwóch kolesi z popcornem przy tym TV...![]()
Może brakować dużo rzeczy ale to nie byłaby woytkowa fotografia - on jest raczej oszczędny w obrazach
Nie, i nie mam ochoty na testowanie kolejnej aplikacji, która oprócz pewnie jakichś przewag będzie też miała swoje niedowagi...
Szkoda życia.
Wojtek, dziękuję.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nie wiem jak to jest ale z wiekiem dostrzegam zupełnie inne aspekty fotografii - to ostatnie woytkowe chętnie powiesilbym nawet na ścianie gdybym takowa własna miał
MacBook Pro z retinagenialne - pracuje na macach od 1985 ale ten jest genialny - co prawda korci mnie ten mały 12" ale raczej tylko do pisania
Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 13-09-2015 o 16:22
Skontaktuj się z nami