No wiem...
Wojtek, ostatnie jest świetne.
Szukaj
No wiem...
Wojtek, ostatnie jest świetne.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
cichy70,
A ja z kolei zbaraniałem, gdy napisałeś o żółtym napisie, bo żadnego żółtego nie widziałem- a forum mam ustawione na jasne. Od jakiegoś już czasu widziałem, że linki nie są wyróżnione, ale nie myślałem, że to wina kolorów forum i że w czarnym to działa. Kolejna niedoróbka nowego forum, do poprawki!
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Jak ktoś chętny uchwyt pionowy (grip) VG-C1EM do A7/A7r/A7s na forum http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=55060
Sony A7, Kit 28-70, 35/2,8,
"Gdybym potrafił opowiedzieć historię słowami, nie musiałbym dzwigać aparatu fotograficznego." Lewis Hine
Ja się nie dziwię, ja tylko wyraziłem swoje odczucie...
A o miano "sympatycznego głupka" sam chętnie będę się ubiegał - toż to nobilitacja!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Przywitałem się na tym forum dość dawno, co nie znaczy że się udzielam na tym forum. Co do regulaminu to chyba nie tylko ja go naruszyłem w tym wątku. W poście 3107 WojtehP pytał o namiary na battery pack. Co do forum sympatycznych głupków, w tym wątku jest pełno zdjęć kolegi z tegoż sympatycznego forum. Pozdrawiam i życzę udanych sesji zdjęciowych.
Ostatnio edytowane przez MARIUSZ Ł. ; 29-08-2015 o 18:27
"Gdybym potrafił opowiedzieć historię słowami, nie musiałbym dzwigać aparatu fotograficznego." Lewis Hine
Chciałbym tylko wyjaśnić, że kolega MARIUSZ Ł. zupełnie bezinteresownie zareklamował grip, który ja sprzedaję na tym forum dla głupków. Dodam, że zrobił to bez mojej wiedzy, aczkolwiek nie mam do niego o to pretensji![]()
Myślę, że Wy też nie powinniście, jako że wcześniejsze tego typu informacje nie spotkały się jakoś z potępieniem...
Michel71, przepraszam. Odpowiedziałem tylko na post, który zamieścił WojtehP.
i super - dajcie spokój nie stało się nic złego
Skontaktuj się z nami