Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Woodstock 2015.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie Woodstock 2015.

Fotografia była wykonana nocą gdy było trochę luźniej. Zapraszam i proszę o ocenę.

1.[/IMG]

Domyślnie

Bardzo ładne efekty świetlne.
    Po mojemu prosi się o symetrie, tzn tyle samo dołu co góry. Ale to tez jest niezłe i ma swój urok

Domyślnie

Wygląda jak kadr z madmaxa

Domyślnie

Gdyby nie tytuł nie domyśliłbym się że to Woodstock. Daj no coś z błota, albo spod sceny
    ...

Domyślnie

Niewykorzystane możliwości. Nie wiadomo na co patrzeć. Kompozycyjnie IMHO nie jest najlepiej.
    Fuji

Domyślnie

Świetna fota, jakiś urok jest.. ale zgadzam się z tym co Aras napisał.
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

Jest klimat, diabelskie koło wnosi trochę życia, odbicia w wodzie też na plus...
    Nikon i podróże ...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aras Zobacz posta
    Gdyby nie tytuł nie domyśliłbym się że to Woodstock. Daj no coś z błota, albo spod sceny

Tego dnia pojechałem na Woodstock z zamiarem fotografowania nocnego. Wstałem o godz. 3,00 i na miejscu byłem po ok. 45 minutach z dojściem 2 km przez las. Było zimno i unosiła się lekka mgiełka a przy scenie, na której właśnie impreza się skończyła, mgiełka zmieszana z dymem była spora. Wykonałem kilka zdjęć nocnych i kilka po wschodzie słońca z których zaprezentowałem, MZ oczywiście najlepszy kadr. Nie chcę wstawiać pstryków ale zamieszczę jeszcze dwa inne.

2

3

4

Domyślnie

woodstock to ludzie, a tutaj tego nie ma
    Nikon

Domyślnie

Mnie się osobiście zdaje, że dość już wszyscy widzieli zdjęcia ludzi z Woodstocku, błota, namiotów itp i bardzo dobrze, że Ty akurat zechciałeś zrobić coś innego i pokazać festiwal z innej perspektywy - to się ceni.
    Jednakże zdanie mam takie samo jak basket - zapał chyba skończył się na zorganizowaniu samej wyprawy, bo kompozycyjnie faktycznie można to było inaczej rozegrać. Nie jestem zdania, że trójpodział jest dobry na wszystko, ale tu się aż prosi, żeby koło strzelić w jakimś mocnym punkcie.

A po reszcie zdjęć mam takie samo zdanie jak miroko, że mógłbyś pokazywać więcej dołu. Duża ilość gładkiego nieba nie wnosi nic do zdjęcia, chyba, że jest to jakieś graficzne, minimalistyczne ujęcie, ale... tu jest dość sporo przypadku.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów