Nie mowie o ukazaniu tego z bliska, ale wlasnie z dalekiego planu pokazać to morze ludzi
Szukaj
Nie mowie o ukazaniu tego z bliska, ale wlasnie z dalekiego planu pokazać to morze ludzi
Nikon
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
A czy ja dyskwalifikuje? Dla mnie w odbiorze temu zdjęciu brakuje tego czegos... Jakby to byl reportaż to właśnie nadaloby sie takie zdjecie bez ludzi na jego zakończenie
Nikon
Jak brakuje Ci tego zdjęcia, to mogłes jechać i zrobić.
Wybacz, że się tak emocjonuję, ale naprawdę nie rozumiem Twojego argumentu.
Kolega zamieścił zdjęcie, żeby je omówić (tak mniemam) i wydaje mi się, że można by właśnie pomówić o nim, a nie o kadrach, które nie padły. Jestem przekonana, że jakby chciał mieć foto z ludźmi na szerokim planie, to by je zrobił.
Mnie osobiście temu zdjęciu brakuje zdecydowanej kompozycji, ale w życiu nie powiedziałabym, że brakuje mu... ludzi.
To jakby powiedzieć: "Fajne krajobrazowe zdjęcie, naprawdę, ale jakby po środku stał różowy słoń to byłoby lepiej i nawet dałbym Ci lajka".
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
Uwazaj bo na zawal zejdziesz. Rozowy słoń to co innego niz ludzie na festiwalu. Uklad jupiterow powoduje, ze poza kolem nie ma nic. Woodstock ma duzo flag w publice i one w zestawieniu z tym kolem wg mnie dalyby lepszy efekt. Tak bez opisu nie masz pojecia co zdjecie przedstawia. Plac budowy z wesolym miasteczkiem obok?
Nikon
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki
Skontaktuj się z nami