Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Woodstock 2015.

Domyślnie

Nie mowie o ukazaniu tego z bliska, ale wlasnie z dalekiego planu pokazać to morze ludzi
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    Nie mowie o ukazaniu tego z bliska, ale wlasnie z dalekiego planu pokazać to morze ludzi
    Ale on nie chciał takiego zdjęcia, i co zrobisz?
    Czy niepokazywanie oczywistości (patrz: tłum ludzi na festiwalu) ma zaraz kogoś dyskwalifikować?
    Zresztą kolega nie napisał, że poszedł robić reportaż.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

A czy ja dyskwalifikuje? Dla mnie w odbiorze temu zdjęciu brakuje tego czegos... Jakby to byl reportaż to właśnie nadaloby sie takie zdjecie bez ludzi na jego zakończenie
    Nikon

Domyślnie

Jak brakuje Ci tego zdjęcia, to mogłes jechać i zrobić.

Wybacz, że się tak emocjonuję, ale naprawdę nie rozumiem Twojego argumentu.
    Kolega zamieścił zdjęcie, żeby je omówić (tak mniemam) i wydaje mi się, że można by właśnie pomówić o nim, a nie o kadrach, które nie padły. Jestem przekonana, że jakby chciał mieć foto z ludźmi na szerokim planie, to by je zrobił.

Mnie osobiście temu zdjęciu brakuje zdecydowanej kompozycji, ale w życiu nie powiedziałabym, że brakuje mu... ludzi.
    To jakby powiedzieć: "Fajne krajobrazowe zdjęcie, naprawdę, ale jakby po środku stał różowy słoń to byłoby lepiej i nawet dałbym Ci lajka".
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Uwazaj bo na zawal zejdziesz. Rozowy słoń to co innego niz ludzie na festiwalu. Uklad jupiterow powoduje, ze poza kolem nie ma nic. Woodstock ma duzo flag w publice i one w zestawieniu z tym kolem wg mnie dalyby lepszy efekt. Tak bez opisu nie masz pojecia co zdjecie przedstawia. Plac budowy z wesolym miasteczkiem obok?
    Nikon

Domyślnie

Podkleje sie pod wątek co by balaganu nie robic .

Podobne widoczki tylko o innym czasie zrobione

w tym roku malo ludzi sie plaskało z powodu ..... zimna (po zachodzie slonca temperatura byla od 6 do 12 stopni raptem w zależności od dnia
    Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
    foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów