Close

Strona 41 z 140 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Fajny jest, wrzucielm builda na drugi dysk...mialem jednego z pierwszych buildow i juz mi sie podobalo, teraz jednak jest duzo lepiej, jedyne co mnie zastanawia to, ze za kazdym razem kiedy po pracy w W10 odpalam W7 to nastepuje check disk wszystkich napedow, tak jak by W10 zmienial cos na dyskach?! ??
    Laik jestem wiec pytam, czy to normalne?

Domyślnie

Nie wiem czy to normalne, ale w każdym razie mile. NSA sprawdza, czy dyski masz w porządku.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Czy ktoś próbował już instalacji TH1 Professional 10240? Mam coś dziwnego: ściąga się, przygotowuje ale gdy ma przejść do instalacji wyskakuje poprzednia wersja, niezmodernizowana. Pojawia się komunikat o pozytywnym wyniku aktualizacji i.... nic. Ponowna próba aktualizacji powoduje ściąganie nowej wersji, przygotowywania i,,,, żadnych zmian. "Obróciłem" już dwa razy bez rezultatu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Czy ktoś próbował już instalacji TH1 Professional 10240? ...
    A co to takiego ?
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Czy ktoś próbował już instalacji TH1 Professional 10240? Mam coś dziwnego: ściąga się, przygotowuje ale gdy ma przejść do instalacji wyskakuje poprzednia wersja, niezmodernizowana. Pojawia się komunikat o pozytywnym wyniku aktualizacji i.... nic. Ponowna próba aktualizacji powoduje ściąganie nowej wersji, przygotowywania i,,,, żadnych zmian. "Obróciłem" już dwa razy bez rezultatu.
    Zainstalowalem bez najmniejszego problemu. Nie wiem dlaczego masz takie z tym przeboje. Jedyna rozwnica to taka, iz mam wersje Enterprise.

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    A co to takiego ?
    Najnowszy build Windows 10 Preview. Wrobelki cwierkaja, ze jest to RTM.
    Po instalacji tej wersji znika napis informujacy o wersji w prawym dolnym rogu.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Nie przeczytałem całego wątku więc nie bijcie, że zadam laickie pytanie. Mam na jednym kompie win7, który jest strasznie zawalony różnym syfem. Czy ten update do win 10 to jest czysta instalacja i będę miał czysty system, czy mi to wszystko zostanie? Bo nie chce mi się teraz formata robić...
    D750
    flickr

ksh
    Gość

Domyślnie

Domyślnie będzie update, win10 to w rzeczywistości win8.2

Domyślnie

Syf zostanie. Poczytaj o tym, co to jest aktualizacja a czysta instalacja i wszystko będzie jasne.
    Nikon

Thumbs up

Jest opcja czystej aktualizacji i zero syfu po Windows 7 w nowym Windows 10 będzie i taką polecam przy Windows 7 robić

Domyślnie

Czyli odpuszczam i wraz z win 10 pozbędę się syfu.
    D750
    flickr

Strona 41 z 140 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów