Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Domyślnie

http://models.fotogalleria.info

wszystko z dwoma 100Ws ... ale nie nazwalbym tego wygodna praca.

Obecnie w planach jedna conajmniej 300Ws.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

a to jest poprawna fotka czy nie poprawna ? pytam z ciekawości namiot i 2 żarówki JH6800

Domyślnie

z mojego krótkiego doświadczenia wynika, że dwie lampki to za mało, a namiot bezcieniowy spłaszcza
    zdjęcia i zabija fakturę.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    a to jest poprawna fotka czy nie poprawna ? pytam z ciekawości namiot i 2 żarówki JH6800

i Photoshop
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Jacku z tego co pamiętam to tylko było z .nefa wywołane czyli ta fotka się nie nadaje na produktową tak ? bo na to pytanie nikt nie odpowiedział

Domyślnie

nadaje się.
    Ważne sa oczekiwania i wymagania klienta. Niektórym wystarczają gorsze (można popatrzeć na co niektóre www). A są klienci, co by kręcili nosem (niektórzy marudzą zawsze - dla zasady).
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    (niektórzy marudzą zawsze - dla zasady).
    taka już ludzka natura

Domyślnie

Witajcie
    Mam pytanie dot. lamp Delicacy 180Ws - jak wygląda system mocowania softbox'ów, wrót, plastra miodu, beauty dish'a itp? Czy da się na nich zamocować np funsportowy uniwersalny adapter dołączany do softboxa? Wiem, że Bowens, Boling itp mają własny system. Jak to wygląda w Delicacy? Planuję w przyszłym tygodniu kupić dwa zestawy 108Ws+statyw+parasolka i zastanawiam się, czy w przyszłości będę mógł uzupełniać akcesoria.

Pozdrawiam

Domyślnie

do produktówki zdecydowanie odradzam parasolki, w obiektach odbijają się druty z konstrukcji, zdecydowanie lepiej kupić małe softboxy
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Afrati Zobacz posta
    Witajcie
    Mam pytanie dot. lamp Delicacy 180Ws - jak wygląda system mocowania softbox'ów, wrót, plastra miodu, beauty dish'a itp? Czy da się na nich zamocować np funsportowy uniwersalny adapter dołączany do softboxa? Wiem, że Bowens, Boling itp mają własny system. Jak to wygląda w Delicacy? Planuję w przyszłym tygodniu kupić dwa zestawy 108Ws+statyw+parasolka i zastanawiam się, czy w przyszłości będę mógł uzupełniać akcesoria.

Pozdrawiam
    Softy - jeden dedykowany 40x60 i chyba jeszcze okta 60cm, ale nie jestem pewien - reszta uniwersalne
    Plaster miodu - dość dobrze wykombinowane - oglądnij zdjęcia
    Wrota - uniwersalne
    Beauty dish - samoróbka

O to moje studio:
    http://www.cyberfoto.pl/tematy-ogoln...udio-pelno.htm

Mam nadzieje, że nie oberwe za link...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów