Close

Strona 24 z 80 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    I tu właśnie się mylisz, bo piszą że nie można nawet triala zainstalować.

Właśnie, i tu dochodzimy do sedna sprawy, jeśli idzie o różnice pomiędzy starymi a nową wersją: dawniej kupowałeś, mogłeś pracować, a firma Adobe mogła cię przepięknie pocałować w pyrdel. A przy obecnej wersji wystarczą kłopoty z serwerem, jakieś włamanko, problemik z systemem kart płatniczych, zagmatwanie systemu płatności (wymieniam tylko to, co już się przydarzało w niedawnej historii) i wtedy, zamiast pilnie obrabiać aktualne zleconko czekasz sobie cierpliwie i bez pośpiechu, kiedy za oceanem się uporają. A mogą się uporać dziś, lub jutro, a może za tydzień, co oczywiśćie każdy klient zrozumie i nie będzie miał nic przeciwko.
    Próbowałeś czy czytasz tylko to co piszą?
    Wersja cc łączy się z serwerem a nie wersja "pudełkowa".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Carlos_lo Zobacz posta
    gimp otwiera psd, raw? jest free, bez przywiazania, moze warto jego uzywac

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Żeby nie stracić edycji zdjęć, trzeba jednak przejść przez proces eksportu całej swojej kolekcji zdjęć z LR.
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Na chwilę uwierzyłem Adobe, którzy właśnie to piszą. Więcej powiem, podkreślają to nawet.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

zeby sciagnac LR 5 i kazdy poprzedni nie trzeba sie logowac do adobe i nie trzeba sie nigdzie logowac. podac link z kazda wersja?

proszszsz...

http://www.adobe.com/support/downloa...atform=Windows

mozna sciagac bez zadnego logowania, mozna tez instalowac bez logowania gdziekolwiek.

przy instalacji 6 trzeba sie przelogowac do konta adobe, nie widzialem innej opcji instalacji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    zeby sciagnac LR 5 i kazdy poprzedni nie trzeba sie logowac do adobe i nie trzeba sie nigdzie logowac. podac link z kazda wersja?

proszszsz...

http://www.adobe.com/support/downloa...atform=Windows

mozna sciagac bez zadnego logowania, mozna tez instalowac bez logowania gdziekolwiek.

przy instalacji 6 trzeba sie przelogowac do konta adobe, nie widzialem innej opcji instalacji.
    Dzięki za linki.
    Widzisz gdzieś tam wersje 4.0, 5.0?
    Żeby pobrać wersje próbne od razu po wydaniu musiałem się logować.
    Sam to przerabiałem z 4 5 i teraz 6
    Chyba, że inna polityka w innych krajach?

Domyślnie

a czym sie rozni 4.0 od 4.1 i kazdej kolejnej? kazda kolejna jest pelna wersja wzbogacona o poprawki i mozliwosc edycji plikow raz w kolejnych modeli aparatow.

byc moze polityka jest inna ale oficjalnie, poza linkami, ktore byly udostepnione tu w tym watku nie ma ZADNEJ opcji pobrania triala LR jak tylko przez ich osobna strone LR. pobiera sie WYLACZNIE przez konto adobe cloud i jakas aplikacje wspomagajaca. instalka jest jedna. nie ma 2 roznych cloud i pudelkowej. jest jedna. ostatecznie o wersji decyduje dopiero wpisanie klucza aktywacyjnego.

jesli jest inaczej to prosze o podanie podobnej strony jak podalem ja z linkiem do "pudelkowej" wersji LR6

nawet ta wersja z linkow podanych na stronie jest tozsama instalka CC/6

nie ma 2 osobnych wersji
    Ostatnio edytowane przez R ; 27-04-2015 o 12:10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a czym sie rozni 4.0 od 4.1 i kazdej kolejnej? kazda kolejna jest pelna wersja wzbogacona o poprawki i mozliwosc edycji plikow raz w kolejnych modeli aparatow
    Chodziło mi o to że zawsze przy pobieraniu pierwszej wersji musiałem się logować.

Domyślnie

rozumiem. w PL byly dostepne bez logowania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ShutterStill Zobacz posta
    Chodziło mi o to że zawsze przy pobieraniu pierwszej wersji musiałem się logować.
    Ale to nei oznacza, że wszyscy inni też musieli. Teraz muszą (chyba, ze ktoś znajdzie jakąś dziurę, ale to będzie diura nieoficjalna).
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

taka dziure stanowia wlasnie te bezposrednie linki, ktore byly cytowane w tym watku.

Strona 24 z 80 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów