Herj, czy ktoś jest mi w stanie pomoc odnosnie pobrania triala? zalogowalem sie na adobe, kopiuje i wklejam link i wyskakuje okno FILE NOT FOUND... co robie zle?![]()
Szukaj
Herj, czy ktoś jest mi w stanie pomoc odnosnie pobrania triala? zalogowalem sie na adobe, kopiuje i wklejam link i wyskakuje okno FILE NOT FOUND... co robie zle?![]()
podpis niezgodny z regulaminem
Komuś jeszcze LR 6 chodzi jak gów... przy korekcjach lokalnych? pędzle stemple itd? ja po prostu nie jestem w stanie czegoś obrysować tak mniej więcej tak to muli... fakt że akurat przy HDRach ale jednak
D7100 T11-16 S18-35 T60 T90 S50-150 OS dużo planów Parę zdjęć na fejsie
Musisz mieć ustanowione ciasteczko od Adobiego, że po pierwsze masz tam konto, i po drugie, że właśnie jesteś aktywny. W tym celu musisz albo się zalogować na istniejące konto, albo stworzyć nowe (warunek konieczny!), a potem odwiedzić jakąś stronę z plikami trialowymi jaką sobie znajdziesz, na przykład z trialem PS Elemnets*, albo inną (oczywiśćie nie ściągaj stamtąd nic, strona ustawi Ci cistaeczko i tylko tyle ma zrobić).
Zaraz po odwiedzeniu strony z trialami zaczynasz ściągać i link już nie będzie 'denied'.
---------------------
* - Nie wiem na pewno, ale chyba odwiedzenie strony z trialami CC nie skutkuje, więc znajdź sobie stronę z trialami nie CC, tylko numerowanymi.
.
Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 26-04-2015 o 20:46
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.
W końcu się udało. Problemem był najprawdopodobniej brak ciasteczekWielkie dzięki za pomoc 2pompony.
W chwili obecnej korzystam z lightrooma 5 i muszę się zastanowić nad upgradem do LR6 lub przejściem na Capture One Pro 8, gdyż upgrade z wersji 6 do 8 wyjdzie podobnie kwotowo. Dziwnie się człowiek czuje planując zrobić upgrade LR5 wiedząc, że program który zamierza kupić będzie jego ostatnią wersją![]()
Ostatnio edytowane przez bbart79 ; 26-04-2015 o 21:26
Nikon D610, N28 f1.8 G, N50 f1.8 G, N24-85 VR, T70-300 VC USD, SB-700
Trzy szybkie (aby kurcze nie czytać tego wszystkiego):
Opłaca się zaopatrywać w LR6?
Dużo lepszy od 5.X?
Lepiej 6. czy 5 i machinery?![]()
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Znaczy, że oszukałeś Adobe. Napisz gdzieś o tym, bo na razie nikomu na świecie się nie udało.
No problem, niech służy.
Nigdzie nei napisali, ale coraz bardziej to widać. Jeśli będą updaty (tzn. wersje 6.1, 6.2, itd) do darmowego ściągnięcia - można mieć nadzieję, że pomimo utrudnień będą oferować pudełka w dalszym ciągu. Jeśli nie, to znaczy pudełko zatrzyma się na 6.0, a CC będzie się updatować o nowe ficzery i obsługę nowych body - wtedy sytuacja będzie jasna.
Jeśli tak się stanie, moim zdaniem będzie tylko taka alternatywa: albo migracja do czegoś innego (C1Pro wygląda obecnie najbardziej obiecująco), albo kupno wersji CC ale z licencją wieczystą w sklepie torrent.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami