Wyszła właśnie wersja 8.2. Ciekawie prezentuje się nowe wydanie narzędzia balans kolorów :
Szukaj
Wyszła właśnie wersja 8.2. Ciekawie prezentuje się nowe wydanie narzędzia balans kolorów :
w trakcie instalacji zaciąga Wam również NET Framework ?
ff
Jakoś nie przekonała mnie ostatnia premiera LR6 (i polityka nie aktualizowania wersji pudełkowej) a LR5, który nie ma szczególnie mniej ficzerów (dla mnie znaczących), z tej okazji w promocyjnych cenach nie widzę. Zainteresowałem się więc C1 i takie pytanie... Kupujecie ze strony ichniejszej czy gdzieś można taniej? Widziałem że w sierpniu była fajna promocja ale wtedy nie byłem tak wspaniałomyślnyNo i pytanie bardziej istotniejsze, uzupełniłem sobie koszyk na stronie Phase One i mam tam cenę 229 EUR i nie uzupełnia VATu - podaje mi kwotę 0 dla podatku i przekierowuje na PayPal (mój wybór) i tam też bez VAT. Czy ten podatek zostanie mi gdzieś jeszcze doliczony po drodze? Będę chciał używać tego komercyjnie więc wolę by była to legalna licencja. Przy czym na vacie mi nie zależy
Bo jeśli miałbym do tego VAT dopłacić to w lepszej cenie brutto widziałem na polskich stronach, nie wiem czy wypada nazwę podawać, jedynie napiszę że nie chodzi o serwis aukcyjny żaden. Póki co koszyk anulowałem bo jeszcze muszę wersję trial zainstalować i zobaczyć czy się polubimy.
można zdecydowanie taniej.
zarejestruj się i ściągni sobie c1 wer 7 z tej strony:
http://www.mostiwant.com/blog/captur...-license-code/
dostaniesz kod programu normalnie od PhaseOne
i wtedy po rejestracji ,klikasz na apgrejd do 8Pro i legalnie Cię apgrejduje za jakieś 85 eur już z Vatem
działa na pewno bo sam tak zrobiłem
ps
stronę do rejestracji 7mki, wynalazł nasz kolega biegły, nie ja.
ja tylko wypróbowałem upgrade![]()
dziękuję ślicznie, warto było zapytać
miło...Thank you for claiming your free copy of Capture One Express 7....![]()
Ostatnio edytowane przez sonicq ; 22-04-2015 o 12:45
stawiasz piwo![]()
jasne, jak tylko zaktualizuje do v8 to obiecuję że jakoś je tam dostarczę!![]()
coś robię nie tak :/
po sprawdzeniu aktualizacji w 7 przerzuca mnie na str. gdzie można zassać 8 ale aby go kupić to już 229 euro ....
dodam ,że miałem wcześniej Triala 8 więc może to jest problem ?
ff
są podane u dołu strony http://www.mostiwant.com/blog/captur...-license-code/
Manfred , jak się uporasz daj znać jak Ci poszło
ff
Skontaktuj się z nami