Close

Strona 18 z 70 PierwszyPierwszy ... 816171819202868 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 725

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Dobra rozumiem a co nowego w 8 zmienili dodali usunęli?

Domyślnie

New & Enhanced Features
    - Instant Tethered Capture
    - Live View
    - Catalogs
    - Noise Reduction
    - Local Adjustments
    - Film Grain
    - Repair Layers
    - HDR
    - Clarity
    - Black & White Conversion
    - Speed & Stability
    - Updated User Interfac
    No i jeszcze częściowo po polsku.

Domyślnie

Zainstalowałem wersję próbną. To samo pytanie co przy dxo - jak zobaczyć tę "lepszą jakość obrazu"?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław - Gądów Mały

Domyślnie

Od miesiąca posiadam wersję 7 Pro i czy jest sens dopłacać prawie 70 euro do wersji 8 pro ? Są jakieś znaczące różnice ?
    D750, | N35 1.8FX | N85 1.8 | SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    Zainstalowałem wersję próbną. To samo pytanie co przy dxo - jak zobaczyć tę "lepszą jakość obrazu"?
    Podłączając kartę graficzną do monitora - najlepiej kolorowego
    Serio: jak pasują Ci kolory jakie masz z acr/lr, to pewnie nic nie zobaczysz.
    Ja wolę to, jak pracuje cnx2, i mam wrażenie, że c1p jest mu bliski, tyle że posiada dużo ficzerów, których leciwemu cnx2 brakuje.

Moje spostrzeżenie cop8 działa bardziej płynnie od poprzednika.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin_gda Zobacz posta
    Podłączając kartę graficzną do monitora - najlepiej kolorowego
    Serio: jak pasują Ci kolory jakie masz z acr/lr, to pewnie nic nie zobaczysz.
    Ja wolę to, jak pracuje cnx2, i mam wrażenie, że c1p jest mu bliski, tyle że posiada dużo ficzerów, których leciwemu cnx2 brakuje.

Moje spostrzeżenie cop8 działa bardziej płynnie od poprzednika.
    Skoro jest 60 dni triala to chciałem spróbować i w razie czego kupić, ale nie udało mi się znaleźć niczego co by pomogło w moim obecnym workflow (LR + PS + Nik), miałem nadzieję, że uczestnicy tak długiego wątku podsuną mi jakieś pomysły. Nie wiem o co chodzi w kolorach bo "początkowy stan" nie ma dla mnie znaczenia i tak w LR zawsze wszystko zmieniam (zbudowanymi wcześniej presetami).

Domyślnie

Czyżby czytali to forum?? Zniknął dopisek "per month"
    Pobawię się z ciekawości w najbliższej przyszłości trialem. Odkąd Nikon wypiął się na użytkowników D810, szukam alternatyw. Póki co, stawiam na Photoshopa i Google Nik Software.
    PS. Miesięczne opłaty mnie nie interesują. Jestem amatorem, nie zarabiam na zdjęciach i nie siedzę w obróbce regularnie z miesiąca na miesiąc.
    FOTO-ZABAWKI SPRZEDANE.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jak masz od miesiaca (ale doslownie miesiaca bo od 16 sierpnia to dziala ) to powinienes miec apgrejd za darmo.
    Cytat Zamieszczone przez dpr
    For customers who have purchased Capture One Pro 7 since August 16, 2014, Phase One is offering a grace period, exempting them from the upgrade fee.
    http://www.dpreview.com/articles/586...ture-one-pro-8

Domyślnie

Może ktoś mi pomoże...ściągnęłam sobie Capture One 8 wersję trial ale nie działa mi nakompie...tzn zainstalowało się ale po włączeniu wyskakuje błąd ImgSocket error (10061) i potem program jest zawieszony i nic nie da się zrobić. Ktoś miał może podobnie ?
    Pozdrawiam
    Karina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarinaS Zobacz posta
    Może ktoś mi pomoże...ściągnęłam sobie Capture One 8 wersję trial ale nie działa mi nakompie...tzn zainstalowało się ale po włączeniu wyskakuje błąd ImgSocket error (10061) i potem program jest zawieszony i nic nie da się zrobić. Ktoś miał może podobnie ?
    Wygląda mi albo na zablokowany port, albo na problemy z .net . Spróbuj na forum PhaseOne. Błąd chyba dość egzotyczny. Aaaaa, oczywiście robiłeś restart po instalce?

Strona 18 z 70 PierwszyPierwszy ... 816171819202868 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów