Close

Strona 14 z 80 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

no ale jak moze nie byc? kupowanie kota w worku?

aha czyli jasne

https://helpx.adobe.com/lightroom/kb...ghtroom-6.html

http://feedback.photoshop.com/photos...htroom-6-trial

trial jest jeden - CC, dopiero po wpisaniu kodu od "pudelkowej" wersji CC zmieni sie na 6. to jesli ktos nie ma konta na CC to skad pociagnac instalke?
    Ostatnio edytowane przez R ; 22-04-2015 o 10:03

Domyślnie

ok. udało mi się wreszcie dodać do koszyka wersję upgradu z poprzedniego Lightrooma. Ale też zrodziło się chore pytanie - czy w świetle tego co pisaliście nie będzie żadnego upgradu do wersji 6.1, 6.2 itp? Nie chce mi się wchodzić w tego pindolonego CC bo nie lubię płacić kombinatorom. Ale chyba powoli zmuszają do takiego rozwiązania

Domyślnie

gdy próbowałem zainstalować przez creative cloud przy instalacji wyskakuje tak błąd

Exit Code: 15
    Please see specific errors below for troubleshooting. For example, ERROR:

-------------------------------------- Summary --------------------------------------

- 0 fatal error(s), 0 error(s)

-------------------------------------------------------------------------------------

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    czy w świetle tego co pisaliście nie będzie żadnego upgradu do wersji 6.1, 6.2 itp?(
    W świetle tego, co pisaliśmy, odpowiedź na pytanie była już wcześniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta

trial jest jeden - CC, dopiero po wpisaniu kodu od "pudelkowej" wersji CC zmieni sie na 6. to jesli ktos nie ma konta na CC to skad pociagnac instalke?

wystarczy się zastanowić jak się pobiera darmową wersję próbną chociażby do LR5, z tego co pamiętam też instalowało się creative cloud i nic przy tym nie musiałeś płacić, bo wersja jest próbna

Domyślnie

lr5 jest na stronie adobe i kazda poprzednia wersja rowniez.

Talking

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    ok. udało mi się wreszcie dodać do koszyka wersję upgradu z poprzedniego Lightrooma. Ale też zrodziło się chore pytanie - czy w świetle tego co pisaliście nie będzie żadnego upgradu do wersji 6.1, 6.2 itp? Nie chce mi się wchodzić w tego pindolonego CC bo nie lubię płacić kombinatorom. Ale chyba powoli zmuszają do takiego rozwiązania
    Ja sie poddalem i kupilem pudelkowy upgrade do LR6.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarkod Zobacz posta
    "Pudełkową" ze strony Adobe, czyli LR6 upgrade z wersji 4 do 6. Jak dla mnie, to jeśli używasz LR kilka razy w roku, to tym bardziej CC się nie opłaca. I nie ~10$ tylko 12,29 Euro, czyli tak ~50 zł na miesiąc. Przy cenie pełnej wersji rzędu 134,07 Euro (537 zł), to po 11 miesiącach masz już darmo. Wszystko przy założeniu, że nie potrzebujesz Photoshopa. Ja nie potrzebuję, a ponieważ poprzednią wersję kupiłem dla ucznia, a teraz upgrade (76,26 Euro), to już zupełnie nie opłacałoby mi się wykupywać abonamentu.
    I jeszcze pamiętajmy że jak zrezygnujesz po roku z subskypcji, zostajesz bez niczego. Nie jest prawdą że po zrerzygnowaniu ze subskrypcji zostajemy z kopią lightrooma na zawsze co wielu tak myślało i powtarzało, to nie jest prawda. Czyli policz sobie ile zapłacisz po 2 latach, średnio co 2 lata wychodzi nowy numerek Lightrooma ?
    Moim zdaniem jeśli nie zmieniasz puszki co rok nie ma sensu pakować się w chmurę.
    Tak ja to widzę. Pozdrawiam
    Rób najlepiej jak tylko potrafisz , jakieś tam body i kilka szkiełek..
    Nikon Z6ii / Z24-70f4S/ Z 35 1.8S /Z 85 1.8S/ Z 70-200f2.8 VR S/Jupiter 135 3.5 / Viiltrox 24 1.8 / Helios 58mm /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Ja sie poddalem i kupilem pudelkowy upgrade do LR6.
    Jaki koszt przeskoku z 5 na 6?

Domyślnie

przeciez jest na stronie, 79 usd

Strona 14 z 80 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów