Close

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 509

Wątek: Sigma 150-600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasio Zobacz posta
    Zaraz, zaraz o której Sigmie tu mówicie? Czy aby wątek nie dotyczy wersji Sport? A tu niektórzy o wersji C mówią/piszą. Wersja C no ostra ja S ale jakoś tak ta mała waga daje małą stabilność, z wersją S pewniej. Ciężko ale dość fajnie. Zaraz po mnie ktoś pojedzie ale "czuć w ręku tani plastik".
    Zupełnie Cię rozumiem, ja sam wolałbym aby C ważyła tyle co S, bo lubię taki cieżar, daje wrażenie większej solidności
    D850 + nikkor 500 f/4 vr
    instagram: frogifly

Domyślnie

Ja kiedy zaczęłam brać pod uwagę ten zakres ogniskowych to w ogóle nie zastanawiałem się zbyt wiele nad decyzja co wezmę. Jakoś tak wiedziałem że ma to być Sigma Sport i jest i nie żałuje zakupu choć kasa poszła niezła. Ale jak z nią teraz pracuję to czuję ze jednak metal w całym korpusie to jest coś co daje poczucie że te szkło przeżyje niejednego Tamronka lub wersję C i inne tym podobne wynalazki jakie się w międzyczasie pojawia. tu się nic nie rusza, nie stuka, nie puka i pyłków nie smoka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeberek1 Zobacz posta
    Ja kiedy zaczęłam brać pod uwagę ten zakres ogniskowych to w ogóle nie zastanawiałem się zbyt wiele nad decyzja co wezmę. Jakoś tak wiedziałem że ma to być Sigma Sport i jest i nie żałuje zakupu choć kasa poszła niezła. Ale jak z nią teraz pracuję to czuję ze jednak metal w całym korpusie to jest coś co daje poczucie że te szkło przeżyje niejednego Tamronka lub wersję C i inne tym podobne wynalazki jakie się w międzyczasie pojawia. tu się nic nie rusza, nie stuka, nie puka i pyłków nie smoka...
    Jak wersję sport wziąłem do ręki i do body to od razu dobre wrażenie zrobiła. Porobiłem trochę testowych do fx-a jak znalazł. Podbnie miałem z N80-400G ale jednak 400 mm to nie 600. Sigme dokupię chętnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    No ok, to moze ktos ma te Sigme w wersji Sport?
    http://www.naturalart.ca/voice/blog.html

"Long Lens Wars IV - Autofocus Performance at 400mm..."

Potencjalnie interesujący Cię temat
    D700 + MB-D10 | N16-35 f4 | N35 1.8G DX | N50 f1.8G | N55 f3.5 | N85 f1.8G | T70-300 f4.0-5.6 USD | N80-200 f2.8D ED | N300 f2.8D AF-S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeberek1 Zobacz posta
    Czy wersja S aż tak bardzo odbiega wykonaniem od wersji C? Trzymałeś tą drugą w rękach?
    D850 + nikkor 500 f/4 vr
    instagram: frogifly

Domyślnie

http://www.fotopolis.pl/n/20655/plec...iektywu-sigma/

Przy zakupie sigmy plecak o wartości 700 zł w gratisie:O

Domyślnie

Znaczy się, promocja dotyczy tylko wersji C.
    Ci, którzy zdecydują się dopłacić 3 tys. za uszczelnienia w wersji S, gratisa nie dostają
    FOTO-ZABAWKI SPRZEDANE.

Domyślnie

Tak by wynikało, ale jeśli ktoś wacha sie miedzy tym a Tamronem i nie ma plecaka to jest to dobry argument.

Domyślnie

Spajd:
    Jak komuś się kończy wacha to się nie waha wstąpić do stacji benzynowej i zatankować.
    Nikon D600, D7100,
    Nikkory: 28-80, 50 F:1.8D, 18-55 F:3.5-5.6 G II ED (DX), 80-200 F:2.8, Sigma 170-500 F:5-6.3D, Sigma 14 F:2.8 fish eye, Sigma 70-200 F:2.8 APO DG HSM, Tamron SP 10-24 F:3.5-4.5 DX, kilka zacnych manualnych stałek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MilekS Zobacz posta
    Spajd:
    Jak komuś się kończy wacha to się nie waha wstąpić do stacji benzynowej i zatankować.

Oczywiście "waha", tak to jest jak się pisze z telefonu z autokorektą:/

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów