Można np. zadzwonić. Telefon znajdziesz na www.nikon.pl. Ew. możesz się wybrać na wycieczkę do Warszawy na ulicę Postepu (niedaleko Galerii Mokotów). Dokładny adres też na tej stronie.
Szukaj
Można np. zadzwonić. Telefon znajdziesz na www.nikon.pl. Ew. możesz się wybrać na wycieczkę do Warszawy na ulicę Postepu (niedaleko Galerii Mokotów). Dokładny adres też na tej stronie.
Ja też zgubiłem tą zaślepkę chociaż nigdy jej nie odkręcałem, aparat był jednak w ciągłym użyciu w terenie więc do wybaczenia,
czy można kupić tą zaślepkę w jakimś sklepie internetowym, jakoś nie mam w planie odwiedzin Wa-wy w najbliższym czasie a na nikon.pl nie znalazłem sklepu,
pozdr
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
dzieki za pomoc zarejestrowalem sie na nikon.pl i napisalem mail do nikon customer help.
Podobno maja dac odpowiedz w ciagu dwoch dni jesli beda tak obrotni jak serwis (moj kolega czeka juz 3 miesiac na swoja zalana drinkiem 70'tke) to pewnie przyjdzie mi jeszcze poczekac.
Jak odpowiedza to dam znac jak mnie potraktowali i za ile
Pozdrawiam
Ciąg Dalszy:
No niech mnie kule biją czy jak to było w bajkach.
Nie wierzę własnym oczom.
Odpowiedzieli po zaledwie dniu.
Zatem dla zainteresowanych:
Cytuję: "Dziękuję za zadanie pytania poprzez wsparcie techniczne Nikon.
W sprawie zaślepki do 10-stykowego gniazda zdalnego sterowania dla D200, proszę złożyć zamówienie w serwisie, pod numerem telefonu (022)607 94 15, 18, 19.
Mozna równiez zamówic ta część poczta elektroniczną : [email protected]"
Ostatnio edytowane przez bad_shadow ; 17-07-2007 o 20:18
Żółte Aparaty, Obiektywy, Lampy, Statywy, Parasolki, Złączki, Filtry i inne takie...
www.hotlook.pl
Kolego bo ta zaślepka zmorą jest ...
gubi sie łatwo a i łatwo sie kupuje ...
Wietrze tu interes dla serwisu 1 gram plastiku za 10 zł
... a i mają zazwyczaj od reki bez problemu ...
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Skontaktuj się z nami