Szukaj
Bardzo dobre rodzinne zdjęcia! Ale to co zrobiłeś z ustami najmłodszej modelki, to jakaś masakra.
pozdrawiam
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Pelo masz rację że chciała makijaż, ale te pomalowane usta źle wyglądają nie tylko u najmłodszej modelki. Na każdym zdjęciu, każdej modelki jest to jakaś plama na ustach, która jest za mocna i przyciąga za bardzo uwagę. Poza tym mocnym akcentem, bardzo ładne portrety. Światło ładne i widać że Panie bardzo się przygotowały. Mi się bardzo podoba. Aha, no i troszkę skóra za mocno plastikowa, nie uważasz? To nie glamour i moim zdaniem powinno być troszkę delikatniej.
to już inna inszość
Teraz popatrzyłem drugi raz, odsunąłem trochę głowę od monitora i te usta już tak nie przeszkadzają. Nawet więcej - biorąc pod uwagę konsekwentny makijaż wszystkich pań na wszystkich zdjęciach, można potraktować te usta jako motyw przewodni - i wtedy zaczyna być OK. Fajną pamiątkę mają dziewczyny.
pozdrawiam
Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu
Dla mnie twarz modelki ( tej po lewej) jest okropna, chodź mi o obróbkę, wygląda jak manekin.
Z tymi pomalowanymi ustami to przsadziłeś, a z tą najmniejszą to już masakra
Powinieneś to sobie zostawić na pamiątkę w szufladzie z adnotacją "jak nie robić makijażu"
To że ona chciała to jedno, ale to że publikujesz takie zdjęcia......![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Skontaktuj się z nami