Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Jjj

Domyślnie Jjj

rodzinnie - moje własne prywatne modelki

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Bardzo dobre rodzinne zdjęcia! Ale to co zrobiłeś z ustami najmłodszej modelki, to jakaś masakra.

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta
    Bardzo dobre rodzinne zdjęcia! Ale to co zrobiłeś z ustami najmłodszej modelki, to jakaś masakra.

pozdrawiam
    to spróbuj przekonać pięciolatkę że skoro dwie "starsze" się malują to jej nie wypada

Domyślnie

Pelo masz rację że chciała makijaż, ale te pomalowane usta źle wyglądają nie tylko u najmłodszej modelki. Na każdym zdjęciu, każdej modelki jest to jakaś plama na ustach, która jest za mocna i przyciąga za bardzo uwagę. Poza tym mocnym akcentem, bardzo ładne portrety. Światło ładne i widać że Panie bardzo się przygotowały. Mi się bardzo podoba. Aha, no i troszkę skóra za mocno plastikowa, nie uważasz? To nie glamour i moim zdaniem powinno być troszkę delikatniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    to spróbuj przekonać pięciolatkę że skoro dwie "starsze" się malują to jej nie wypada
    Mogłeś na przykład pokazać jej zdjęcie
    Ja swojej pięciolatce pokazuję co wyszło z jej prób upiększania i dzięki temu sama nie zezwala na publikację swego wizerunku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    to już inna inszość

Teraz popatrzyłem drugi raz, odsunąłem trochę głowę od monitora i te usta już tak nie przeszkadzają. Nawet więcej - biorąc pod uwagę konsekwentny makijaż wszystkich pań na wszystkich zdjęciach, można potraktować te usta jako motyw przewodni - i wtedy zaczyna być OK. Fajną pamiątkę mają dziewczyny.

pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

3 jest osom ! sam chętnie bym ją przygarnął do siebie
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Coś Ty zrobił z obróbką? Twarze zlewają im się z nosami.

Domyślnie

Dla mnie twarz modelki ( tej po lewej) jest okropna, chodź mi o obróbkę, wygląda jak manekin.

Domyślnie

Z tymi pomalowanymi ustami to przsadziłeś, a z tą najmniejszą to już masakra
    Powinieneś to sobie zostawić na pamiątkę w szufladzie z adnotacją "jak nie robić makijażu"

To że ona chciała to jedno, ale to że publikujesz takie zdjęcia......
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów