Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Jjj

Domyślnie

Ja, z kolei, nie traktuję tego tak poważnie, jak glamour. Widzę w tym jakąś zabawę w rodzinnym gronie i bez zadęcia. Najwyżej dałbym to do "pamiątkowych".
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

"Najstarsza" najfajniej Ci wyszła. Szczególnie na 1. 3. najsłabsza i bym jej nie pokazywał. Nie podoba mi się nieskazitelna cera...
    Nikon

Domyślnie

Tak sobie opinie poczytałem i wyszło mi, że niepotrzebnie swoje panie fatygowałeś, aparat wyciągnąłeś, naraziłeś się na koszty energii aku ładując. Spokojnie piwo trza było przytulić, niż się narywać: nosy ukrywać, dyskutować z małolatą, szminki używać... Fajna fotka. Miła, rodzinna, przytulaśna. Mnie się podoba. Malowane usta dodają kolorytu, łącza w całość, nadają ton. Na moim monitorze noski na właściwym miejscu.
    ps. trzy dziewczyny w domu, to czasami ciężko musi Tobie być
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Wspaniałe zdjęcia ! Bije z nich radość i niebywała uroda kobiet.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

dzieki za wszystkie komenty - standard - są tacy którym sie podoba i są Ci którym wręcz przeciwnie . Każdy ma swoje gusta i guściki - zazwyczaj nie bronie swoich zdjeć - bo wychodze z założenia ze powinny same sie bronić - ale odpowiem tylko na jeden zarzut a własciwie dwa - nosy są na swoim miejscu, co wiecej światło na nich rozkłada sie tak jak sie powinno rozkładać a druga kwestia to cera - ja tak po prostu lubie - gładko i nieskazitelnie - ot tak już mam
    Podczas zdjec bawiliśmy sie doskonale - każda z moich Pań miło to wspomina - co wiecej żyć mi nie dają kiedy powtórzymy Takiej samej dobrej zabawy podczas zdjęć życzę każdemu z Was

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów