Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Dukt

Domyślnie

28 i 30 chociaż popracował bym nad obróbką
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Na razie nie mogę, nie mam takich możliwości, w nie długim czasie się tym zajmę.W niedzielę przed świtem pojechałem do mojego ulubionego lasu z którego mam miłe wspomnienia, w dzieciństwie chodziłem tam na grzyby z rodzicami. I szok, był las i lasu nie ma, został tylko strumyk i ...

32
    33
    34

Domyślnie

Uuuuu naprawdę nic nie zostało. Aż smutno na tych zdjęciach.
    D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.

Domyślnie

Z niektórymi fotkami da się żyć, ale poświęć więcej uwagi balansowi bieli bo mamy tu "kolorowy zawrót głowy". Zdjęcia pod słońce nie są łatwe, co widać. Czy to Myśla w tym jarze toczy swe wody?
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Nie, to rzeczka która wypływa z jeziora Warnice i wpada do Myśli. Myśla jest na fot. nr 14. Dziękuję za rady, a zdjęcia pod słońce wkrótce spróbuję z filtrami, właśnie zamówiłem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Wróciłem tam w innym dniu przed świtem i zrobiłem kilka zdjęć, oto jedno z nich bez obróbki.

35

Domyślnie

31 nostalgiczne...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Fotki bardzo zróżnicowane pod względem poziomu. Są bardzo słabe ale i takie które mogą się podobać.
    Na pewno utrwalasz ciekawe miejsca i chwilę. Ale zdecydowanie musisz popracować nad światłem, kolorem
    i czasem kadrem. Zerknij na prace FHR który foci podobną tematykę. Jest od kogo się uczyć.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomgol Zobacz posta
    Fotki bardzo zróżnicowane pod względem poziomu. Są bardzo słabe ale i takie które mogą się podobać.
    Na pewno utrwalasz ciekawe miejsca i chwilę. Ale zdecydowanie musisz popracować nad światłem, kolorem
    i czasem kadrem. Zerknij na prace FHR który foci podobną tematykę. Jest od kogo się uczyć.
    Tak też i czynię, zdjęcia kolegi FHR podobają mi się bardzo. Widzę że będę musiał nauczyć się obróbki bo bez niej chyba nie poprawię jakości moich fot. Na razie uczę się ustawień w aparacie. Na trzech ostatnich próbowałem różnych, WB nastawiłem tak żeby kolory odpowiadały tym które widzę.

36
    37
    38 O świcie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Coś ostatnio trochę cisza na forum więc może chociaż ja wstawię nowe, zapraszam.

39
    40
    41

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów