Fakt, zapominam czasem, ze w cyfrze mozna sobie ISO podkrecic, ja w uzywam w zasadzie 100 ASA w porywach 125 ASAA Twoj Contax brzydki bo niepowycierany
no i napisu nie zakleiles tasma ;]
Szukaj
Fakt, zapominam czasem, ze w cyfrze mozna sobie ISO podkrecic, ja w uzywam w zasadzie 100 ASA w porywach 125 ASAA Twoj Contax brzydki bo niepowycierany
no i napisu nie zakleiles tasma ;]
Canon
To nie mój, to z netu kradzione. Mój to nawet nie pamiętam czy powycierany czy nie, bo go naprawdę długo z szuflady nie wyciągałem.
W Sony to iso jest bardzo fajne; coś, czego nie ma np. m9. Podciągasz sobie do 3200 czy 6400 i można ponoć z tego z powodzeniem korzystać.
Właśnie wszedłem do wątku żeby zapytac czemu tak kopie ten bezlusterkowiec bo mnie zaskoczył - 6D jest mniej kopiący, nie wspominając K-5. A tu widze, że wcale mój nie jest zepsuty, tylko ten typ tak ma![]()
Eee tam. Ten A7 jakiś taki siekierką prosto ciosany. Najpiękniejszy aparat to Nikon F801. Howgh, powiedziałem.
E tam, mi sie taka malpka Nikona podoba najbardziej, z takimi analogowymi "wyswietlaczami", tylko nie pamietam jak sie ten model zwal...
Edyta podpowiada
Canon
Przecież jest na korpusie napisane... 28ti. Ty se okulary kup, nie alfę siedem.
Toz stoi przeciez, ze to Edyta podpowiada ;]
Canon
A, no widzisz. To przez to, że ja dziś bez okularów.
Ale jednego, najładniejszego aparatu to nie jestem w stanie wskazać. Za dużo tego, by wybrać tylko jeden. Bo i stare Olympusy OM, i Leiki różnej maści, i Pentax z drewnianą rączką od żelazka, i Argusy różne, Mamiya Press... Długo by wyliczać.
Skontaktuj się z nami