Racja zapomniałem oczywiście że można jednak czy to ma sens? Kupić "jabłuszko" żeby instalować na nim windowsa i mieć sprzęt właściwie tylko dla wyglądu i jakości wykonania. Nie wiem jak śmiga windows na apple ale ten sprzęt jest raczej zoptymalizowany do pracy na iOSie. Jeżeli jest inaczej chętnie się dowiem na przyszłość bo teraz i tak siostra nie kupi aira ze względu na cenę. Używki niestety nie wchodzą w grę.
Również rozważaliśmy taką opcję i to tak naprawdę nie ma znaczenia czy to będzie tablet z doczepianą, wyginaną o 360* klawiatura, czy zwykły ultrabook. Najważniejsze dla siostry są cechy które wymieniłem wcześniej. Budżet można delikatnie naciągnąć o ile będzie warto powiedzmy o jakieś 500 zł. Jednak nie aż tak żeby iść w Surface pro 2.
Jak wyżej używki niestety nie wchodzą w grę. A dodatkowo 13" to już dla siostry za dużo
Dobrze wiedzieć bo rozważaliśmy Yoga ideapad 11s. A jaką 11" poleciłbyś od lenovo w granicach rozsądku i właściwie, pytam z czystej ciekawości, co jest nie tak z seriami s i g. Ogólnie uważałem lenovo za jedną z lepszych firm.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami