Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Laptop kieszonkowy

Cześć wszystkim
    Poszukuje laptopa dla siostry (świeżo po studiach) jednak ze względu na ogromny wybór modeli mam dylemat co będzie najlepsze w stosunku jakość/cena.
    Siostra dużych wymagań nie ma jeżeli chodzi o moc obliczeniową. Ważne żeby był lekki, cienki, matryca ok. 11", dysk SSD.
    Laptop ma służyć głównie do pracy w wordzie, odtwarzania prezentacji, filmów i przeglądania neta... czyli nic wymagającego. Budżet ok. 2k
    Może macie jakieś sprawdzone modele, siedzicie w branży i podzielicie się informacją co warto kupić

Domyślnie

Używany MacBook Air 11"
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

A właśnie zapomniałem o najważniejszym - siostra nie chce iOS'a. Osobiście uważałem w/w model za najlepsze rozwiązanie ale to nie ja będę na nim pracował. Musi być Windows i tu siostry nie przekonam do niczego innego bo już próbowałem...

Domyślnie

A na Airze nie zainstalujesz windowsa?

Po tym co napisałeś wydaje mi się, że sensowny tablet byłby lepszym rozwiązaniem. Oczywiście, z klawiaturą w okładce.
    Może jakiś używany Surface pro 2? Pro 3 byłby lepszy ze względu na proporcje wyświetlacza, ale cenowo raczej poza zasięgiem.
    d70s + N18-70 + N55-200

Oszczędny w słowach Awatar metebul
    Miasto
    Dolsk / Poznań

Domyślnie

http://allegro.pl/dell-xps-13-i7-128...041379957.html

Ceny innych trochę wyższe niż zakładany budżet ale może uda Ci się wylicytować... Ogólnie sprzęt raczej godny polecenia...
    D7000 + 18-105 + 35 1.8G + YN-560 + SHERPA 803R + NANEU K4L
    D700 + 70-300 + 35-105 + SB-900 + kilka M42...
    flickR

Domyślnie

Lenovo s210, w najdroższej wersji na jaką Cię stać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M_B Zobacz posta
    Lenovo s210, w najdroższej wersji na jaką Cię stać.
    Od konsumenckich Lenovo radzę trzymać się z daleka. Zwłaszcza od serii S i G
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Lenovo X220 lub X230.

Domyślnie

A może Levovo Yoga 2? Kumpel ma taki wynalazek i sobie chwali. Można to używać jako laptok, bo ma normalną klawiaturę albo tablet, bo ma dotykowy ekran. Tylko nie wiem czy do kieszeni się zmieści.
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Lenovo X220 lub X230.
    Lekki, cienki i 11"...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów