Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Racja zapomniałem oczywiście że można jednak czy to ma sens? Kupić "jabłuszko" żeby instalować na nim windowsa i mieć sprzęt właściwie tylko dla wyglądu i jakości wykonania. Nie wiem jak śmiga windows na apple ale ten sprzęt jest raczej zoptymalizowany do pracy na iOSie.
    Obalmy tutaj jeden mit - sprzęt nie jest specjalnie "optymalizowany" czy projektowany do pracy z iOS. To iOS ma sterowniki tylko pod określony sprzęt i jest pisany "pod niego", co wcale nie oznacza, że będzie szybszy niż inny system. Odkąd apple przeszło na architekturę PC, to nie ma to większego znaczenia.

Jeżeli chodzi o Yogę - którąś macałem. Wnioski miałem takie, dostaje się to za co się płaci. Nie było tragedii, ale też nie było super jak w X1 Carbon czy w starych MacBook Pro ( tka, uważam, że miały świetną jakość wykonania ).
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    To iOS ma sterowniki tylko pod określony sprzęt i jest pisany "pod niego", co wcale nie oznacza, że będzie szybszy niż inny system. Odkąd apple przeszło na architekturę PC, to nie ma to większego znaczenia.
    Nie do konca prawda, poniewaz mam na swoim ogryzku (MacBook Pro z 2009) OS X 10.9.5 i rownolegle Win7 Pro 64bitowy, laptop ma 4GB RAM i 128GB SSD. OS X jest zdecydowanie szybszy w codziennym uzytkowaniu, start OS X ponizej 20sek a Win nie jest wstanie podniesc sie szybciej niz w 35sek. Nie bede juz mowil, ze Phase One 7 jest prawie 2x szybszy pod Maverickiem od tego po Windowsa.

Domyślnie

Nie do konca prawda, poniewaz mam na swoim ogryzku (MacBook Pro z 2009) OS X 10.9.5 i rownolegle Win7 Pro 64bitowy, laptop ma 4GB RAM i 128GB SSD. OS X jest zdecydowanie szybszy w codziennym uzytkowaniu, start OS X ponizej 20sek a Win nie jest wstanie podniesc sie szybciej niz w 35sek.
    To kwestia tego jak system jest napisany ogólnie, a nie optymalizacji pod sprzęt.

Nie bede juz mowil, ze Phase One 7 jest prawie 2x szybszy pod Maverickiem od tego po Windowsa.
    To może być ważne, ale nie chce mi się wierzyć w aż taką różnicę. Moim zdaniem prędzej jest to kwestia jakiejś niedoróbki w tym oprogramowaniu.
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów