Są na forum jacyś biegacze, maratończycy? Osoby które robią zdjęcia na zawodach biegowych? Zwlaszcza biegach górskich, na których można zrobić naprawdę swietne zdjęcia?
Szukaj
Są na forum jacyś biegacze, maratończycy? Osoby które robią zdjęcia na zawodach biegowych? Zwlaszcza biegach górskich, na których można zrobić naprawdę swietne zdjęcia?
Tego czy są biegacze to nie wiem. Dawniej na zlotach zawsze się ktoś znalazł by po flakonik potruchtać. Są cykliści.
Co do biegów to jakoś w lutym jest organizowany Bieg trzech jezior w Wielkopolsce. Teraz będzie w "walę tynki".
Zazwyczaj nie ma tam dużej chmary fotografów.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Mi się zdarza pobiegać. Ale albo biegam albo robię zdjęcia. Jednego z drugim póki co nie łączyłem![]()
Mi się zdarzyło w paru biegach wystartowaćgłównie 10 km (best: 40:50), chociaż ostatnio w CityTrialu Wrocławskim na 5 km biegałem 2x. Obecnie przygotowuję się do 1-szego w życiu maratonu, ale to w kwietniu (Orlen). Oby zdrowie dopisało, to najważniejsze, bo wytrwałości mi nie brakuje
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-01-2015 o 14:18
D3/D2X > (14-24/24-70/70-200)2.8 > 85 1.4d > SB910/800
Ładny wynik na dyszkęBiegłem w Orlenie w zeszłym roku, super impreza! W kwietniu też planuję pobiec, oczywiście jeśli zdrowie dopisze i nogi poniosą
a więc do zobaczenia w kwietniu w Warszawie
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-01-2015 o 09:26 Powód: orto. ("pobiedź")
Damm, wszędzie biegacze... Ludzie, chociaż na forum fotograficznym dajcie odpocząć![]()
Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał
Skontaktuj się z nami