Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Biegacze

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

Jak wyniki Panowie?! Ja na tym zbiegu na Wilanowie skręciłem kolano i doczlapalem się do mety z czasem 3:47 zyciowke trzeba odłożyć na inny termin a teraz kurowanie nogi pozdrowienia dla wszystkich tych co ukonczyli owm oraz dla tych którym się nie udalo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Czyli: do zobaczenia na Orlenie?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

Czyli wybrałeś 2 sposób?

Domyślnie

Pośredni. Byłem na BP i zatankowałem samochód
    Ja niestety nie mogę biegać. Dzisiaj idę na rentgen i okaże się, czy kiedykolwiek będę mógł.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Ja niestety musiałem zrezygnować i nie startowałem w ogóle. Ostatnio nie biegam i nie mam kompletnie formy. Wrócić muszę do tego

Domyślnie

Ja odkąd zacząłem biegać z psem w terenie i po pagórach jakoś nie mogę się przemóc do biegów ulicznych :P Jeśli ktoś mieszka na wsi lub obrzeżach miasta to polecam taką właśnie formę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gentil Zobacz posta
    Jak wyniki Panowie?! Ja na tym zbiegu na Wilanowie skręciłem kolano i doczlapalem się do mety z czasem 3:47 zyciowke trzeba odłożyć na inny termin a teraz kurowanie nogi pozdrowienia dla wszystkich tych co ukonczyli owm oraz dla tych którym się nie udalo!
    Ja niestety musiałem zrezygnować z biegu - kontuzja piszczela. Jestem w trakcie rehabilitacji. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i zacznę przygotowania do kolejnych startów. Pzdr i zdrowia dla Wszystkich!
    D3/D2X > (14-24/24-70/70-200)2.8 > 85 1.4d > SB910/800

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów