Jak ze stabilnością i kompatybilnością aplikacji? Miałem zamiar przeinstalować Windows 7, ale może sobie tego 10 spróbować do "normalnego" używania?
Szukaj
Jak ze stabilnością i kompatybilnością aplikacji? Miałem zamiar przeinstalować Windows 7, ale może sobie tego 10 spróbować do "normalnego" używania?
Zrobiłem wczoraj upgrade 8.1 do 10 na Surface Pro 3. Było trochę problemów po instalacji bo Windows Update nie chciał działać tym samym nie miałem sterowników do karty graficzne. Ale po kilku pytaniach w Google wszystko działa jak należy.
Fuji: X100, X-Pro1, X-T2
Pierwsze co zrobiłem po zainstalowaniu 10 to wywaliłem wszystko związane z kafelkami a sklepem.
Niestety głównej aplikacji sklepu nie idzie odinstalować.
Z tego co widzę w WIn10 znikną łatwy dostęp do Control Panel. Komu to przeszkadzało?
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
... ale można wyłączyć: http://www.download.net.pl/jak-wylac...dows-8/n/4226/ .
Medice, cura te ipsum.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Chyba tak bo tego g..na nie widzę
Niestety oba sposoby z Win8 może blokują sklep ale ikona jest cały czas widoczna i program można używać
Da się to wywołać Win+X tylko dlaczego się cofać do Windows 3.1 i używać skróty klawiszowe.
Skontaktuj się z nami