Ken R. to komediant, którego nie wypada cytować na forach foto
A jeśli chodzi o ceny na Mysiej, to z mojego doświadczenia wynika, że panowie są tam elastyczni.
Szukaj
Ken R. to komediant, którego nie wypada cytować na forach foto
A jeśli chodzi o ceny na Mysiej, to z mojego doświadczenia wynika, że panowie są tam elastyczni.
Ostatnio edytowane przez Cooder ; 09-01-2015 o 17:49
A mnie się podoba podejście Kena do Leiki. Niemcy mówią w takich przypadkach: es werden alle Klischees bedient, czyli wszystkie stereotypy są pięknie obsłużone.
Innych fragmentów jego strony raczej szczegółowo nie czytam, ale te o Leice bardzo chętnie.
Dla ułatwienia przyszłych obliczeń i przymiarek zakupowych dodam, że Berlin-Warszawa-Expressem w jedną stronę spokojnie można obskoczyć za 49 euro pierwszą klasą, z herbatą i Prince Polo w cenie biletu!Drugą klasą - bez batonika, ale z opcją wycieczki do Warsu - idzie pojechać za 29 euro. Wyruszając z Warszawy o 5.55 jest się w Berlinie po 11, a ostatni powrotny BWE odjeżdża po 17:30 i jest w Warszawie o 23. Przez tyle godzin w Berlinie to pół tamtejszego lajkaszopu można wykupić i jeszcze na kebaba na dworcu zdążyć. Taki mamy urok członkostwa w Unii Europejskiej.
Inne atrakcje tej podróży fajnie opisał Steffen Möller, więc nie będę tutaj powtarzać.![]()
Ostatnio edytowane przez JacekB ; 09-01-2015 o 18:06
Nie wiem czy wiesz, na co się piszesz... Może jednak jakąś Sigmę pożycz?
Przykładowo Summilux 1.4/50 za którego trzeba zapłacić 13000 zł jest wyraźnie groszy niż prawie 4x tańsza Sigma A 1.4/50... To są fakty potwierdzone pomiarami a nie wydumane opowiastki o magii i plastyce.
cytat z Optyczne.pl
dalem sie poniesc oczami wyobrazni i widze jak stojac przed gablota ze szklami sigmy slowa te wypowiada Bogusław Wołoszański
Road to Manila
Po czym świeci latarką prosto w ślepia M240 z Summiluxem bez dekielka i dramatycznie łamiącym się głosem obwieszcza, że złapał flarę. A jutro mamy tutaj 600 nowych postów o tym, jaki to szajs są te Leiki z pożyczonymi Summiluxami z drugiej ręki.![]()
Jakby coś, to mam latarkę...
Co wy wiecie o flarze ASPH?
Czy to UFO za oknem?
Skontaktuj się z nami