Miałem tak samo na 32b, pobrałem drugi raz i jest ok. Na 64b bez żadnych problemów![]()
Szukaj
Miałem tak samo na 32b, pobrałem drugi raz i jest ok. Na 64b bez żadnych problemów![]()
czy komercyjnie można go używać![]()
Takie info podali na shareware on sale:
Terms and Conditions
This is a 2-computer lifetime license, for home and business use
No free updates; if you update the program, you may lose it. If you want free updates, get DxO Optics Pro 9 Elite with free updates.
No free tech support. If you want free tech support, get DxO Optics Pro 9 Elite with free updates.
Can be installed or re-installed whenever you want, as long as you get your license key and download the installer before this offer has ended
May not be resold
No refunds and exchanges; if you are having trouble activating or registering, please ask for help
Technical Details
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
to czyli jak wyjdzie 10 to nie będzie można zrobić upgrade
Interesujące jest dla mnie przede wszystkim jedno, czy ta darmowa wersja jest wolna od znanych oprogramowaniu DxO upierdliwości, czy może jednak niekoniecznie (?).![]()
Medice, cura te ipsum.
Tzn? Z tego co się orientuję to ta darmowa wersja jest zwykłą wersją, ale za darmo. Wiec wszystko złe z wersji nie darmowej będzie i tu.
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
DxO stosowała zabezpieczenie antypirackie o nazwie PACE Iterlok (ILOK): https://www.paceap.com/ , które jest de facto nieusuwalnym rootkitem.
Było już o tym, ale warto przypominać.
Medice, cura te ipsum.
A to nie wiem.
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
urban legend żyjąca tylko na tym forum (google i okazuje się, że sprawa była poruszana w innych miejscach siedem lat temu)
Skontaktuj się z nami