Miałem tak samo na 32b, pobrałem drugi raz i jest ok. Na 64b bez żadnych problemów![]()
Szukaj
Miałem tak samo na 32b, pobrałem drugi raz i jest ok. Na 64b bez żadnych problemów![]()
czy komercyjnie można go używać![]()
Takie info podali na shareware on sale:
Terms and Conditions
This is a 2-computer lifetime license, for home and business use
No free updates; if you update the program, you may lose it. If you want free updates, get DxO Optics Pro 9 Elite with free updates.
No free tech support. If you want free tech support, get DxO Optics Pro 9 Elite with free updates.
Can be installed or re-installed whenever you want, as long as you get your license key and download the installer before this offer has ended
May not be resold
No refunds and exchanges; if you are having trouble activating or registering, please ask for help
Technical Details
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Interesujące jest dla mnie przede wszystkim jedno, czy ta darmowa wersja jest wolna od znanych oprogramowaniu DxO upierdliwości, czy może jednak niekoniecznie (?).![]()
Medice, cura te ipsum.
to czyli jak wyjdzie 10 to nie będzie można zrobić upgrade
Tzn? Z tego co się orientuję to ta darmowa wersja jest zwykłą wersją, ale za darmo. Wiec wszystko złe z wersji nie darmowej będzie i tu.
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
DxO stosowała zabezpieczenie antypirackie o nazwie PACE Iterlok (ILOK): https://www.paceap.com/ , które jest de facto nieusuwalnym rootkitem.
Było już o tym, ale warto przypominać.
Medice, cura te ipsum.
A to nie wiem.
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
urban legend żyjąca tylko na tym forum (google i okazuje się, że sprawa była poruszana w innych miejscach siedem lat temu)
Skontaktuj się z nami