Płyta Ci się zacięła? Oczywiście, że za wypożyczenie Porsche trzeba zapłacić i to jest OK. Natomiast płacę tylko za wypożyczenie, nie muszę przy tym kupować pakietu Porsche.
Szukaj
Płyta Ci się zacięła? Oczywiście, że za wypożyczenie Porsche trzeba zapłacić i to jest OK. Natomiast płacę tylko za wypożyczenie, nie muszę przy tym kupować pakietu Porsche.
helm glowke uciska? wypozyczyc DVD z wataha.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skąd w tej chwili mogę wypożyczyć DVD z tym serialem?
Poczekaj z rok i może będzie na dvd![]()
No dobra... Nie sciagamy z Chomika. To jest zle. Ale.... Na CDA jestmozna obejrzec online
![]()
rozumiem, ze w imieniu kolegi, ktory ma lat 6 i jak kazde dziecko w tym wieku, nie wyobraza sobie, ze mozna na cos spokojnie poczekac, pisze tata? drogi tato kolegi zdyboo, sam jestem ojcem i spontanicznie, nie czekajac na slowa podzieki, polecam dzieciom pana (w tej liczbie tomaszka) wiecej ruchu na swiezym powietrzu, mniej telewizji, ktora oglupia, wiecej ksiazek (odpwiednich dla 6cio latkow). pozdrawiam i buziaki dla tomcia- to tak slodki dzieciak (w helmie)
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Nie napisałem, że nie chcę za to zapłacić, gdyż domniemuję, że zakodowanie serialu miało na celu zarobienie pieniędzy. Do wypożyczalni nie mam po co iść, gdyż filmu tam jeszcze nie ma, nie mogę w TV obejrzeć go płacąc za konkretny odcinek (czy też cały sezon) ani on-line. Jestem zmuszany do wykupienia pakietu HBO. A nie widzę potrzeby posiadania całego pakietu. Jeśli ktoś mnie próbuje zmusić, tym bardziej nie chcę. Jeśli podczas jakiegoś spotkania Niezwykle Ważne Osoby (w skrócie NWO) zdecydowały, że wybierając się*taką formę*dystrybucji serialu zmuszą mnie do zakupu pakietu HBO to są owe osoby w błędzie, czyli ich genialny w zamyśle plan się*nie powiódł, a to znaczy, że genialny nie był. Trudno, poczekam i kupię sobie na DVD. A co do marketingowego pomysłu, to skoro takowy powstał, to oznacza, że celem nie jest zarabianie na produkcji filmu, tylko na nowych abonentach.kolego doktor, posty kolegi czytam z uwaga, ale powyzszy mnie zaskoczyl. napisze dlaczego (mnie zaskoczyl) gdy powie (napisze mi kolega) w jaki sposob moge legalnie jezdzic porsche cayene nie placac ani gosza.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
@doktor no, i juz lepiejnie mozna tak bylo od razu? p.s. nawet nie podejrzewam o czym inkriminowany film jest
![]()
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 21-10-2014 o 11:11
Skontaktuj się z nami