Szukaj
Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 20-10-2014 o 14:48
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ktoś wie kiedy to kręcone było? To na bieżąco kręcą czy jeszcze w tamtym roku?
Nie wiem czy dobrze doczytałem, ale nawet płatny dostęp jest tylko dla tych, którzy mają wykupiony pakiet HBO u dowolnego operatora. Jeśli nie mam w telewizorze HBO to i tak się*nie zarejestruję, czyli nie mogę obejrzeć innych niż pierwszy odcinków.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
W UPC masz HBO Go za 5 PLN, jeśli wcześniej dasz 25 PLN miesięcznie za pakiet HBO HD. Przy takich stawkach pozostaje Wataha z netu...
Jeszcze raz proszę o pisanie na temat. Jeśli chcecie toczyć dyskusję na tema praw autorskich, chomika i sieci P2P, proszę o założenie stosownego wątku i kulturalną i merytoryczną dyskusję nienaruszającą regulaminu forum.
Dziękuję.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Jezusie, przecież pytanie na początku wątku było:
Toż przecież odpowiedzieli mu ludzie gdzie szukać. Oglądanie online i ściąganie z chomika nie jest karane, więc to działanie nie narusza regulaminu forum. To czego w końcu chcesz od nas? Czego?(...) wie ktoś gdzie można w necie pooglądać serial HBO "Wataha" ?
Tematem wątku jest Wataha online, więc chyba jest na temat?
Wg mnie ściągniecię z chomika/czegoś innego (oprócz torrentów) jest równoznaczne z oglądaniem online. I tak oglądasz coś co ktoś wrzucił, nie udostępniasz tego, nie masz z tego korzyści majątkowej.
Skontaktuj się z nami