Close

Strona 11 z 140 PierwszyPierwszy ... 9101112132161111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    ... ale jak nie działa, coś bliżej mógłbyś, są jakoweś komunikaty, czy tylko figa?

Masz komplet bibliotek NET Framework?
    Wiesz wszystko pelen legal, wczesniejszy W7 aktualizowany, CC2014 najnowsza wersja a aktualizacje robilem wczoraj.
    Przy wlaczeniu PSa pokazuje sie informacja, ze program przestal dzialac i zostanie wylaczony, co ciekawe jak odpalam NEFa to uruchamia sie normalnie w ACR a po przejsciu do PSa znowu to samo...

Domyślnie

Dobra, LR, Bridge dzialaja bez problemu, reinstalowalem PSa i to samo, ktos jeszcze ma ten problem, najnowsza wersja PSa, jak tak to bedzie wygladalo to musze wrocic do mojego W7 a reinstalka od zera mnie zwala z nog

Sprawdzalem moje "zabawki", wszystko do orgin dziala...

Biblioteki NET Framework mam najnowsze...
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 07-10-2014 o 16:40

Domyślnie

Greg77 to tylko wczesna wersja Windows więc nie wszystko działa jeszcze
    system można poznawać ale praca na nim w obecnej formie to partyzantka i szkoda zachodu na szukanie rozwiązania ,
    z tego co zaobserwowałem to zmienili jądro systemowe i programy/aplikacje często pracują tylko w trybie zgodności (pomimo że tego nie zaznaczysz) a ta nie działa poprawnie .

Domyślnie

Zdaje sobie sprawe z tego, ze to nie jest wersja finalna, jak narazie bardzo pozytywne wrazenie, poza ta jedna aplikacja ktora jest mi baaaardzo potrzebna, wydaje mi sie poza tym, ze jak narazie nikt tutaj nie wspomnial o braku PSa

Domyślnie

Nie instalowałem Photoshopa ale mojego Nortona też nie da rady zainstalować NIS 2014 czy najnowszy Norton Security ,
    tak na marginesie testowa wersja produktu który dopiero powstaje nadaje się tylko do wglądu w funkcje i nic poza tym .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    tak na marginesie testowa wersja produktu który dopiero powstaje nadaje się tylko do wglądu w funkcje i nic poza tym .
    Zgadzam sie, ale jestem zarejestrowany w MS jako "tester" od czasow Visty, W7 mialem zainstalowanego od pierwszych wersji testowych.
    Z tego co wiem PS CC2014 dziala normalnie, moja wersja to PS CC 2014.1 i tutaj chyba jest problem, mam nadzieje, ze rozwiaza to szybko a przynajmniej do czasu kiedy bede potzrebowal PSa...

W8 u mnie odpadl szybko, pierwsze dni testow i podziekowalem, tutaj jestem mile zaskoczony...

Domyślnie

Ja Windows 7 przez rok testowałem a potem na Laptopa kupiłem ,
    potem Windows 8 przez pół roku ale były wahania kupić/nie kupić i wyszło czekać na następcę ,
    po 3 miesięcznych testach 8.1 kupiłem na PC i tego nie żałuję wcale ,
    teraz to nie wiem czy Windows jeszcze kupię choć ta wersja win10 nie jest zła ale ta Inwigilacja to duży minus (intuicja podpowiada że 3/4 z tego pozostanie) ,
    dlatego coraz bardziej jestem skłonny uwierzyć że nawet za free dają go jako aktualizację win7/8/8.1 ,
    cóż pozostaje testować dalej i czekać na finalną 90 dniową wersję Windows 10 czy jak go nazwą .

Domyślnie

Nie sądzę, żeby W10 był za free, jako aktualizacja aż 3 systemów (W7-8-8.1).
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Nie sądzę, żeby W10 był za free, jako aktualizacja aż 3 systemów (W7-8-8.1).
    Z tego co wiem to jest plotka o darmowej wersji upgrade dla wlascicieli W 8.1, reszta bedzie platna, jest tez plotka, ze bedzie jak przy W8 zaraz po premierze mozliwosc upgrade do W10 za ok 25-30$ co jest calkiem przyzwoita cena i na to licze.
    Tak wiec potrzebuje PSa a tu nic sie nie zmienia, moj nie dziala i tzreba wracac do W7, czeka mnie pare godzin zabawy z reinstalacja...ale wiedzialem na co sie pisze.

Domyślnie

Było obraz dysku zrobić przed zabawą w instalację W10 :P
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Strona 11 z 140 PierwszyPierwszy ... 9101112132161111 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów