Close

Strona 12 z 140 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Było obraz dysku zrobić przed zabawą w instalację W10 :P
    Hehe za kazdym razem sobie obiecuje, ze to zrobie...

System stoi, czysto i sprawnie, warto bylo.
    A sam W10 mnie zainteresowal i bede celowal w ten system jako upgrade.

Domyślnie

Wcale się nie dziwię. W końcu W10 to nic innego jak W8.1 tylko z menu Start i bez nachalnego ekranu Start z kafelkami...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Wcale się nie dziwię. W końcu W10 to nic innego jak W8.1 tylko z menu Start i bez nachalnego ekranu Start z kafelkami...
    Jak go wyłączysz to już nie jest nachalny
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Dokładnie jak pisze Cichy. Ludzie w koło narzekają na te kafelkowe manu Start. Pracuje na Windwos 8.1 minimum 8 godzin dziennie od Pn do Pt. i widzę go tylko raz dziennie, jak muszę wyłączyć komputer. A też mógłbym go nie widzieć wcale klikając prawym klawiszem myszy w przycisk Start i tak zamykać system. Ogólne wrażenie jest jak najbardziej pozytywne.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Hm, ja nie widzę kafelków ani razu... Ale mam przycisk Power Off na pulpicie
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

...a ja korzystam z kafelków codziennie kilkanaście razy...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Tak trudno stworzyć w Windows 8/8.1 skrót na pulpicie
    nowy/skrót i wpisać shutdown /s /t 5 i klik dalej ( ta 5 na końcu to czas po jakim się zamknie sekundy) ,
    jak będzie gotowy skrót na pulpicie to pp myszy i właściwości / zmień ikonę <> wybrać taką jak wyłącz ,
    ci co aktualizują win 8.1 i korzystają z konta Microsoft do logowania to od razu przecież pulpit jest a nie kafelki ( jedna z aktualizacji to zmieniła/ taki bonus Microsoft) .

Domyślnie

Wszystko pieknie, ale W8 tak laskawy nie byl i mi nie podszedl, zakup wersji 8.1 w moim przypadku mija sie z celem jak za chwile wychodzi W10

Domyślnie

Pulpit w Windows 8 też można od razu mieć więc nie trzeba narzekać na ten OS
    dam poradnik bo więcej porad w nim jest 30 sztuczek do Windows 8 .

Domyślnie

Mialem pulpit ustawiony w W8, ale to byly poczatki, wersja 90 dniowa i bylo bardzo duzo problemow z aplikacjami, przyklad to GG (nie mam tego od lat), na stronie GG klikam zeby sciagac i przenosi mnie do "sklepu z aplikacjami windows" a tam zero wyszukiwarki i setki aplikacji do przeszukania a na dodatek pokazuja sie "regionalne" a nie takie jakich szukam...nie dalem rady.

Strona 12 z 140 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów