Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Zapytam jeszcze raz. Jak zapisać zdjęcie ? W górnym prawym rogu jest strzałka eksportuj. Po kliknięciu na nią otwiera się okno eksportu, niestety przycisk eksport jest nieaktywny.
    To coś jest nie tak, po naciśnięciu strzałki otwiera się okienko gdzie wybieramy: katalog, ew. nazwę (jak zostanie to pole puste to nazwa pozostanie taka sama jak pliku raw) i później opcje pliku wyjściowego. No i przyciski export i anuluj. Może nie masz zaznaczonego katalogu albo z nazwą pliku coś nie tak. Ewentualnie odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. Nigdy w żadnej wersji nie spotkałem się z takim problemem.

Domyślnie

zapisujesz przez ikonę "koła zębatego" z shiftem możesz zapisywać zbiorczo. Możesz tez wybrać jakie dane exif mają być zapisywane, w jakim katalogu itp.
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    zapisujesz przez ikonę "koła zębatego" z shiftem możesz zapisywać zbiorczo. Możesz tez wybrać jakie dane exif mają być zapisywane, w jakim katalogu itp.
    w 8 trochę zmienili i nie ma już "koła zębatego" - ale się tego naszukałem...

Domyślnie

W wersji 8 Pro dalej jest "zębatka".
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr_74 Zobacz posta
    w 8 trochę zmienili i nie ma już "koła zębatego" - ale się tego naszukałem...
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Da się to ściągnąć w wersji 32 bit? Bo na stronce widzę tylko 64...

Domyślnie

Szczegółowe porównanie obu wersji jakby ktoś szukał: http://www.phaseone.com/PhaseOne/Onl...C630812EB.ashx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez podwys Zobacz posta
    Da się to ściągnąć w wersji 32 bit? Bo na stronce widzę tylko 64...
    tylko 64, 32 była jeszcze w wersji 6

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów