Close

Strona 257 z 364 PierwszyPierwszy ... 157207247255256257258259267307357 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 561 do 2 570 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Z reguły największy problem z alkoholem mają ci niepijący.
    Problem z alkoholem mają wyłącznie niepijący. Ja np. nie mam z alkoholem najmniejszego problemu, a wręcz bardzo mi on smakuje i spożywam go regularnie

Cytując Jerzego Pilcha: "Prawdziwy mężczyzna od wódki może umrzeć - zgłupieć nie śmie..."

arxanixa
    Gość

Domyślnie

Z reguły największy problem z alkoholem mają ci niepijący. Chlali i przestali a teraz nie mogą ścierpieć, że ktoś inny może sobie wypić piwko i nie musie wypić 10 żeby się nawalić
    Ja nigdy nie piłam i pić nie zamierzam, a też mi się nie podoba propagowanie mody na picie alkoholu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arxanixa Zobacz posta
    Ja nigdy nie piłam i pić nie zamierzam, a też mi się nie podoba propagowanie mody na picie alkoholu.
    to nie zaglądaj do tego tematu jeżeli coś tobie nie pasuje to nie znaczy że wszyscy muszą mieć takie samo zdanie i zakaz pisania tego co chcą
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arxanixa Zobacz posta
    Kolejna wypowiedz potwierdzająca to, że alkohol najbardziej przeszkadza niepijącym. Nie chcesz nie pij nikt ci na siłę alkoholu nie wciska. A jak ci nie pasuje ten wątek to do niego nie zaglądaj.

Nie lubię kawy ale nie piszę w wątkach o kawie, że przeszkadza mi propagowanie jej picia.
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 15-09-2014 o 19:12
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

O lol... 2500 postów i jakieś zabłąkane owieczki kłuje w oczka, że ktoś może mieć dużo przyjemności z wypicia czegoś dobrego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    O lol... 2500 postów i jakieś zabłąkane owieczki kłuje w oczka, że ktoś może mieć dużo przyjemności z wypicia czegoś dobrego...
    To wypijmy za to żeby odnalazły drogę i się nie błąkały

Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Jakaś moda ostatnio nastała by używać słowa "propagować" w pejoratywnym znaczeniu. To chyba, przez to nieszczęśliwe życie, ani alkoholu, ani seksu
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Wypij również i za moją osobę. Dziś nie mogę

Domyślnie

Osobiście nie mam ambicji nikogo nawracać na alkohol, seks, czy dobrą Bozię i wegańską dietę. Natomiast jasny ch... mnie strzela, gdy przyłazi taki jeden z drugim i w imię przenajświętszych racji chce mnie na cośkolwiek nawracać, a w naszym słodkim kraju skądś nagle znowu przywiało od cholery krzyżowców, tak jakby Grunwald zupełnie niczego ich nie nauczył...

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Natomiast jasny ch... mnie strzela, gdy przyłazi taki jeden z drugim i .................
    dokładnie to napisałeś
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Strona 257 z 364 PierwszyPierwszy ... 157207247255256257258259267307357 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów