Jak nie jestem fanem piw pszenicznych i rzadko je kupuje tak to jest po prostu genialne.
Nigdy tak szybko nie osuszyłem "szklaneczki pszenicy"
Szukaj
Jak nie jestem fanem piw pszenicznych i rzadko je kupuje tak to jest po prostu genialne.
Nigdy tak szybko nie osuszyłem "szklaneczki pszenicy"
Dobry pszeniczniak nie jest zły Panie Boracie![]()
Tyle, ze witbier to nie taki zwykly pszeniczniak bo ma w skladzie kolendre i skorki pomaranczy![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Kujawiaczek jeden miał koników siedem... całkiem przyjemny w smaku lager
W moijej rodzinnej okolicy bylo kiedys piwo Kujawiak. Straszne szczyny, ale bardzo popularne bylo bo tanie :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
To taki kasztelan tylko z konkurencyjnego koncernu
Kasztelana klepie Carlsberg a Kujawiaka grupa Żywiec.
W sumie jeden pies bo jedno i drugie to taki sam syf.
Podjadany smakiem American Witbiera od Doctora Brew zakupiłem sobie Witebiera z Alebrowaru. Bardzo się rozczarowałem bo w porównaniu z doktorkiem jest jakiś kwaśny i ma nieprzyjemny zapach. Jak bym od niego zaczął to pewnie nigdy bym więcej Witbiera nie spróbował
Po tym jak Lady Blanche po dwóch łykach wylądowała w sraczu postanowiłem spróbować innego witbiera. Tu jest zdecydowanie lepiej, przyjemny smak, wyczuwalna goryczka. Piwo jest z dodatkiem różowego pieprzu i trochę mi to przeszkadza. W sumie bez niego byłoby lepiej ale ogólnie piwo jak najbardziej na plus.
Po kilkunastu dniach pora na coś dobrego i sprawdzonego...
Skontaktuj się z nami