Szukaj
Mi wlasnie bardziej Mosaic podszedl :P
Kurcze w moim sklepiku pelno nowosci, a tu kryzys finansowy na koncie na koniec miesiaca i sie czlowiek napic nie moze :/
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Przepraszam za wtargniecie ale jako glowny niepijacy tego forum zglaszam protest!
Nikogo nie obchodzi co Ci sie nie podoba bo to tylko i wylacznie Twoj problem. A jak sie nie podoba to mozesz stad pojsc i sobie plakac w kaciku do poduszki. Nikt tu nie propaguje alkoholizmu (wiesz w ogole co to jest alkoholizm? chyba niezbyt), tylko wymienia poglady dotyczace trunkow alkoholowych, czegos co zostalo stworzone przez ludzi dla ludzi, zeby dawac im przyjemne chwile.
A jakies dzien dobry albo cos? Po co ludzie sie rejestruja na forum dla takich postow... Skoro nie pilas to sie nie nadajesz do tego watku, a piszac *******y to kariery tu raczej nie zrobisz.
Zeby bylo jasne, ja tez kiedys bylem baaaaardzo antyalkoholowy - nigdy nic dobrego z tego nie wyniklo.
Dziekuje za uwage. Jak ta parka jeszcze bedzie marudzic to mi powiedzcie, podziekujemy im za wspolprace.
A reszta moze pisac dalej, tylko grzecznie mi tu!![]()
Nie jest źle ale po stoucie owsianym spodziewałem się nieco innego kierunku.
Tutaj chyba za mocno poszło w stronę dry.
Skusilem sie na jedna nowosc na meczyk :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Powrót Krajana.
Troche mi sie nudzilo :P
Lagerek bardzo fajny, chyba jeden z lepszych. Jednoczesnie to chyba najtansza Pinta bo 5 zl dalem![]()
.
Fanem stouta nie jestem, ale ten jest calkiem smaczny
Jutro w moim sklepiku dzien nowosci. Ma byc Janek Wisniewski, nowa Hop Sasa i cos z browaru Perun![]()
.
Janka już zakupiłem, właśnie się chłodzi
Jednak nie jest tak drogi jak wcześniej straszyłeś bo kosztuje niecałą dychę
A, że tak powiem w przerwie zanim Janek dojdzie... kawowy stout. Dobry aczkolwiek ten z Kormorana bardziej mi smakuje.
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 26-09-2014 o 20:35
Skontaktuj się z nami